![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Які переваги та недоліки установки Linux в якості основної ОС? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Багато програмне забезпечення лише для Windows такі недоліки можуть бути деякі речі не будуть працювати.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бідні підтримка пристрої (залежно від того, яке ваше апаратне забезпечення), необхідність освоювати терміналі, при цьому просто відрізняється від ОС ви, ймовірно звикли. Це не так вже настільної ОС.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Основними перевагами, в тому, що це працює швидше, тому що вимагають менше системних ресурсів, ніж у Windows. Це також є безкоштовним.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це залежить від апаратного ONW капелюсі у вас є.
На жаль, є ще багато дурних comapnies що дратує користувачів Linux просто кажучи, немає версії драйверів! Часто будуть шукати способи обійти його або, принаймні стандартні драйвери, які будуть працювати досить добре, для чого ви хочете зробити. Але взагалі, будь-яке програмне забезпечення ви знаєте з Windows, має еквівалент в Linux і якщо вона недостатньо хороша для вас, ви можете використовувати щось, як вино! Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той факт, Він вільний .. ![]() Щоб бути чесним, хоча вона краще підходить для серверів.
|
| |||
| |||
| Смішні чи правда, комп'ютерні сік працює на Linux, не було б по-іншому, навпроти мого ПК перевагу. |
|
| |||
| |||
| Так. Набагато більш стабільною. Набагато більш надійним. Набагато більш ефективним. Я міг би продовжувати. Який готовності та відмовостійкості ви отримаєте на сервері CJ?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Необхідність Apache в основному. Біг на CentOS, Virtuzzo, Plesk. Швидка і тверді, за винятком, коли перевантаження сервера або отримати ddos'd, яка не може бути надана допомога. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хм, здається, багато помилки тут.
Linux насправді в точці, де їй доводиться боротися з Mac і Windows. Це більше, ніж готова на робочий стіл і вона дійсно працює більше обладнання, ніж будь-якої іншої ОС. Драйвери Arent бідними. всі мої системами запуску з коробки з новою Ubuntu. і, очевидно, це звичай запускати програми Windows, тому що вікна додатків, але воно все програмне забезпечення, і я знайшов програмне забезпечення набагато більш стабільним і набагато швидше. Також вам не потрібно Master термінал на всіх, вам доведеться використовувати термінал більше за все, коли щось іде неправильно, тому що людина онлайн посаду команди, яка усуває проблему, то це може бути зроблено за допомогою GUI, але це забере набагато більше часу, щоб навчити Вас через безліч мене, коли прості команди і введіть буде робити це в одну мить. переваги? безкоштовно швидкий стабільний Зручність у використанні (просто тому, що воно хіба як Windows не робить її важко використовувати, очевидно, необхідно вивчити нові способи, але не може служити виправданням Thats сказати своє складне.) Установка програмного забезпечення відбувається швидко, легко, вільно Та й я не згадати безкоштовно? Недоліки Не все програмне забезпечення для Windows закодовані портований на Linux. Не всі постачальники обладнання поставка Linux драйверів (хоча багато чого зробити NVIDIA, ATI, Intel, ASUS .... і багато чого іншого) Моя система: Wonder's машинного Cewy
|