menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Jaký je nejlepší Linux OS (Operační systém) je?

Reply

Thread Nástroje
Old 30. března 2007, 17:56
Nový člen skupiny

Default Jaký je nejlepší Linux OS (Operační systém) je?

Vím, že někdo, kdo je vytvořit linux OS.I nejsem bezradný. Byl jsem s využitím Linuxu a chtěl jsem to, co si ostatní myslí. Bezradný vůbec ne !!!!!
Old 30. března 2007, 18:05
Nový člen skupiny

Neřešitelný question.Some jsou lepší pro určité oblasti použití, než ostatní ... a je jen můj opinionI podobné Ubuntu pro stolní PCIndustry společným je Red Hat Enterprise Linux pro serversKnoppix je dobré pro zaveditelný CDsDSL je skvělý pro zaveditelný hůl driveLindows má být dobré, pokud chcete, aby vypadal WindowsAnd samozřejmě příští rok Linux bude lepší než tento years.Alternatively, zkuste pár a rozhodnout, který z nich * * vám líbit ... a to je pro vás nejlepší.
Old 30. března 2007, 18:10
Nový člen skupiny

Takže pokud hledáte na OS Linux Ubuntu je nejlepší to vyzkoušet. www.ubuntu.com
Old 30. března 2007, 18:21
Nový člen skupiny

Nestabilní? HAHAHAHA sry * utírá oči * Ive používali linux na 4 1 / 2 měsíce havaroval a jeho 3 ano, 3 krát 2 jsou to moje vina, 1 byl RAM přetížení na živé CD.I rád Kubuntu pro HD distro a SLAX a DSL na živý usb / CD distros. Oh, díky za dobré smát.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nelze Zavádecí Sabayon Linux 4 Operační systém DVD phil66 Linux & Alternativní OS 4 3. března 2009 18:40
Který operační systém? tomthedrummer1992 Operační systémy Windows 5 12. května 2008 14:20
Nejlepší operační systém Linux a hry? fishking Linux & Alternativní OS 3 4. prosinec 2007 02:08
Operační systém a Ram megabyte Procesory, základní desky & RAM 8 8. listopad 2007 16:34
Instalace Linux jako druhý operační systém RobT Linux & Alternativní OS 1 28. října 2007 18:54
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.