![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vím, že někdo, kdo je vytvořit linux OS.I nejsem bezradný. Byl jsem s využitím Linuxu a chtěl jsem to, co si ostatní myslí. Bezradný vůbec ne !!!!! |
|
| |||
| |||
| Neřešitelný question.Some jsou lepší pro určité oblasti použití, než ostatní ... a je jen můj opinionI podobné Ubuntu pro stolní PCIndustry společným je Red Hat Enterprise Linux pro serversKnoppix je dobré pro zaveditelný CDsDSL je skvělý pro zaveditelný hůl driveLindows má být dobré, pokud chcete, aby vypadal WindowsAnd samozřejmě příští rok Linux bude lepší než tento years.Alternatively, zkuste pár a rozhodnout, který z nich * * vám líbit ... a to je pro vás nejlepší. |
|
| |||
| |||
| Takže pokud hledáte na OS Linux Ubuntu je nejlepší to vyzkoušet. www.ubuntu.com |
|
| |||
| |||
| Nestabilní? HAHAHAHA sry * utírá oči * Ive používali linux na 4 1 / 2 měsíce havaroval a jeho 3 ano, 3 krát 2 jsou to moje vina, 1 byl RAM přetížení na živé CD.I rád Kubuntu pro HD distro a SLAX a DSL na živý usb / CD distros. Oh, díky za dobré smát. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze Zavádecí Sabayon Linux 4 Operační systém DVD | phil66 | Linux & Alternativní OS | 4 | 3. března 2009 18:40 |
| Který operační systém? | tomthedrummer1992 | Operační systémy Windows | 5 | 12. května 2008 14:20 |
| Nejlepší operační systém Linux a hry? | fishking | Linux & Alternativní OS | 3 | 4. prosinec 2007 02:08 |
| Operační systém a Ram | megabyte | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 8. listopad 2007 16:34 |
| Instalace Linux jako druhý operační systém | RobT | Linux & Alternativní OS | 1 | 28. října 2007 18:54 |
| Thread Nástroje | |
| |