![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ξέρω κάποιον που δημιουργεί ένα linux OS.I δεν είμαι clueless. Έχω χρησιμοποιώντας linux και ήθελα μόνο ό, τι άλλοι άνθρωποι σκέφτονται. Δεν clueless σε όλους !!!!! |
|
| |||
| |||
| Αναντίρρητος question.Some είναι καλύτερα για ορισμένες χρήσεις από άλλους ... και τα ακόλουθα είναι μόνο δική μου σαν το Ubuntu opinionI για μια επιφάνεια εργασίας PCIndustry είναι κοινή Red Hat Enterprise Linux για serversKnoppix είναι καλό για εκκινήσιμο CDsDSL είναι μεγάλη για ένα bootable stick driveLindows υποτίθεται ότι είναι καλή, αν θέλετε να μοιάζουν WindowsAnd φυσικά το επόμενο έτος Linux θα είναι καλύτερο από αυτό years.Alternatively, δοκιμάστε μερικές και να αποφασίσει ποια * * όπως και εσείς ... και αυτή είναι η καλύτερη για εσάς. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, αν σας ενδιαφέρει σε ένα λειτουργικό σύστημα Ubuntu Linux είναι το καλύτερο, ώστε να προσπαθήσω. www.ubuntu.com |
|
| |||
| |||
| Ασταθείς;! HAHAHAHA sry * πετσετάκια μάτια * IVe χρησιμοποιεί Linux για 4 1 / 2 μήνες και τράκαρε το 3 ναι, 3 φορές εκ των οποίων 2 είναι δικό μου λάθος, 1 ήταν RAM υπερφορτίσεως για ένα ζωντανό CD.I όπως kubuntu για HD distro και SLAX και DSL για τα ζώντα USB / CD distros. Ευχαριστώ για τα καλά γέλιο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αδύνατη η εκκίνηση Sabayon Linux 4 Λειτουργικό Σύστημα DVD | phil66 | Linux & Εναλλακτικές OS | 4 | 3η Μαρ 2009 18:40 |
| Ποιο λειτουργικό σύστημα; | tomthedrummer1992 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 12η Μαΐου 2008 14:20 |
| Best λειτουργικό σύστημα Linux και τα παιχνίδια; | FISHKING | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 4 Δεκ 2007 02:08 |
| Λειτουργικό Σύστημα και Ram | megabyte | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 8 Νοε 2007 16:34 |
| Εγκατάσταση του Linux ως δεύτερο λειτουργικό σύστημα | RobT | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 28 Οκτ 2007 18:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |