manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Koja je najbolja Linux OS (operativni sistem) postoji?

Reply

Thread Tools
Old 30. ožujak 2007, 17:56
Novi član grupe

Default Koja je najbolja Linux OS (operativni sistem) postoji?

Znam nekoga tko je stvaranje linux OS.I sam ne clueless. Imam bio koristeći Linux i htjela sam samo ono što drugi ljudi misle. Clueless uopće ne !!!!!
Old 30. ožujak 2007, 18:05
Novi član grupe

Nerješiv question.Some se koristi za neke bolje od drugih ... i sljedeći je tek moje opinionI kao Ubuntu desktop PCIndustry za zajednička je Red Hat Enterprise Linux za serversKnoppix je dobar za CDsDSL bootable je super za bootable stick driveLindows treba biti dobar ako ga želite da izgledaju WindowsAnd naravno iduće godine Linux će biti bolji od ovog years.Alternatively, probajte malo i odlučite koje vam * * kao ... i da je najbolji za vas.
Old 30. ožujak 2007, 18:10
Novi član grupe

Pa ako se gleda na Linux OS Ubuntu je najbolje tako probati. www.ubuntu.com
Old 30. ožujak 2007, 18:21
Novi član grupe

Nestabilan? HAHAHAHA SRJ maramice oči * * ive bio koristeći Linux za 4 1 / 2 mjeseca i njegovih pala 3 Da, 3 puta 2 od kojih su moja krivnja, 1 je bio RAM preopterećenje na CD.I živjeti poput Kubuntu za HD distro i SLAX i DSL za live USB / CD distros. Oh, hvala za dobro nasmije.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nemoguće Sabayon Boot Linux operativnog sustava DVD 4 phil66 Linux OS i alternativna 4 3. ožujak 2009 18:40
Koji operativni sustav? tomthedrummer1992 Windows Operating Systems 5 12. svibanj 2008 14:20
Best Linux operativnog sustava i igre? fishking Linux OS i alternativna 3 4. prosinac 2007 02:08
Operacijski sustav i Ram megabajt CPU, Matične ploče i RAM 8 8. studeni 2007 16:34
Instaliranje Linuxa kao drugi operacijski sustav RobT Linux OS i alternativna 1 28. listopad 2007 18:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.