![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Znam nekoga tko je stvaranje linux OS.I sam ne clueless. Imam bio koristeći Linux i htjela sam samo ono što drugi ljudi misle. Clueless uopće ne !!!!! |
|
| |||
| |||
| Nerješiv question.Some se koristi za neke bolje od drugih ... i sljedeći je tek moje opinionI kao Ubuntu desktop PCIndustry za zajednička je Red Hat Enterprise Linux za serversKnoppix je dobar za CDsDSL bootable je super za bootable stick driveLindows treba biti dobar ako ga želite da izgledaju WindowsAnd naravno iduće godine Linux će biti bolji od ovog years.Alternatively, probajte malo i odlučite koje vam * * kao ... i da je najbolji za vas. |
|
| |||
| |||
| Pa ako se gleda na Linux OS Ubuntu je najbolje tako probati. www.ubuntu.com |
|
| |||
| |||
| Nestabilan? HAHAHAHA SRJ maramice oči * * ive bio koristeći Linux za 4 1 / 2 mjeseca i njegovih pala 3 Da, 3 puta 2 od kojih su moja krivnja, 1 je bio RAM preopterećenje na CD.I živjeti poput Kubuntu za HD distro i SLAX i DSL za live USB / CD distros. Oh, hvala za dobro nasmije. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nemoguće Sabayon Boot Linux operativnog sustava DVD 4 | phil66 | Linux OS i alternativna | 4 | 3. ožujak 2009 18:40 |
| Koji operativni sustav? | tomthedrummer1992 | Windows Operating Systems | 5 | 12. svibanj 2008 14:20 |
| Best Linux operativnog sustava i igre? | fishking | Linux OS i alternativna | 3 | 4. prosinac 2007 02:08 |
| Operacijski sustav i Ram | megabajt | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 8. studeni 2007 16:34 |
| Instaliranje Linuxa kao drugi operacijski sustav | RobT | Linux OS i alternativna | 1 | 28. listopad 2007 18:54 |
| Thread Tools | |
| |