kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Mi a legjobb Linux OS (operációs rendszer) van?

Reply

Téma eszközök
Old Március 30 2007, 17:56
Új tag Csoport

Default Mi a legjobb Linux OS (operációs rendszer) van?

Tudom, hogy valakit, aki megteremti a Linux OS.I nem vagyok clueless. Én is használnak a Linux és én csak azt akartam, hogy milyen más ember gondol. Nem clueless minden !!!!!
Old Március 30 2007, 18:05
Új tag Csoport

Megválaszolhatatlan question.Some jobb bizonyos célokra, mint a többi ... és a következő, csak az én opinionI, mint az Ubuntu asztali PCIndustry meghatározatlan a Red Hat Enterprise Linux serversKnoppix jó bootable CDsDSL nagy a bootable Stick driveLindows is, hogy jó, ha azt szeretné, hogy úgy néz ki, mint WindowsAnd természetesen a jövő évi Linux lesz jobb, mint ez years.Alternatively, próbálja meg egy pár, és döntenie, melyik * * mint te ... és ez a legjobb az Ön számára.
Old Március 30 2007, 18:10
Új tag Csoport

Nos, ha ránézünk a Linux operációs rendszer Ubuntu a legjobb úgy próbálja. www.ubuntu.com
Old Március 30 2007, 18:21
Új tag Csoport

Instabil? HAHAHAHA sry * wipes szemét * ive segítségével Linux egy 4 1 / 2 hónapos és lezuhant 3 igen, 3-szer 2, amely az én hibám, 1-es RAM túlterhelési egy élő CD.I mint Kubuntu HD distro és SLAX és DSL élő usb / CD distros. Ó, köszönöm a jó nevetni.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem lehet a Boot Sabayon Linux 4 operációs rendszer DVD phil66 Linux és OS Alternatív 4 3. március 2009 18:40
Melyik operációs rendszert? tomthedrummer1992 A Windows operációs rendszerek 5 12. május 2008 14:20
A legjobb Linux operációs rendszer és a játékok? fishking Linux és OS Alternatív 3 4. december 2007 02:08
Az operációs rendszer és a RAM Megabyte Processzorok, alaplapok és RAM 8 8. november 2007 16:34
Linux telepítése egy második operációs rendszer Robt Linux és OS Alternatív 1 28. október 2007 18:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.