![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy valakit, aki megteremti a Linux OS.I nem vagyok clueless. Én is használnak a Linux és én csak azt akartam, hogy milyen más ember gondol. Nem clueless minden !!!!! |
|
| |||
| |||
| Megválaszolhatatlan question.Some jobb bizonyos célokra, mint a többi ... és a következő, csak az én opinionI, mint az Ubuntu asztali PCIndustry meghatározatlan a Red Hat Enterprise Linux serversKnoppix jó bootable CDsDSL nagy a bootable Stick driveLindows is, hogy jó, ha azt szeretné, hogy úgy néz ki, mint WindowsAnd természetesen a jövő évi Linux lesz jobb, mint ez years.Alternatively, próbálja meg egy pár, és döntenie, melyik * * mint te ... és ez a legjobb az Ön számára. |
|
| |||
| |||
| Nos, ha ránézünk a Linux operációs rendszer Ubuntu a legjobb úgy próbálja. www.ubuntu.com |
|
| |||
| |||
| Instabil? HAHAHAHA sry * wipes szemét * ive segítségével Linux egy 4 1 / 2 hónapos és lezuhant 3 igen, 3-szer 2, amely az én hibám, 1-es RAM túlterhelési egy élő CD.I mint Kubuntu HD distro és SLAX és DSL élő usb / CD distros. Ó, köszönöm a jó nevetni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem lehet a Boot Sabayon Linux 4 operációs rendszer DVD | phil66 | Linux és OS Alternatív | 4 | 3. március 2009 18:40 |
| Melyik operációs rendszert? | tomthedrummer1992 | A Windows operációs rendszerek | 5 | 12. május 2008 14:20 |
| A legjobb Linux operációs rendszer és a játékok? | fishking | Linux és OS Alternatív | 3 | 4. december 2007 02:08 |
| Az operációs rendszer és a RAM | Megabyte | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 8. november 2007 16:34 |
| Linux telepítése egy második operációs rendszer | Robt | Linux és OS Alternatív | 1 | 28. október 2007 18:54 |
| Téma eszközök | |
| |