![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני מכיר מישהו שהוא יוצר לינוקס OS.I איני clueless. אני כבר משתמש לינוקס ואני רק רוצה מה אנשים אחרים חושבים. Clueless בכלל לא !!!!! |
|
| |||
| |||
| שאין עליו תשובה question.Some טובים בוודאות משתמשת יותר מאחרים ... ואת הבאה היא רק שלי, כמו Ubuntu opinionI עבור שולחן העבודה PCIndustry נפוצה היא Red Hat Enterprise Linux עבור serversKnoppix טוב לאתחול CDsDSL הוא נהדר עבור אתחול מקל driveLindows הוא אמור להיות טוב אם אתה רוצה להיראות כמו WindowsAnd כמובן בשנה הבאה של לינוקס תהיה טובה יותר מאשר זו years.Alternatively, לנסות כמה ולהחליט איזה מהם * * אוהב אותך ... וזה הכי טוב בשבילך. |
|
| |||
| |||
| ובכן, אם אתה מסתכל על מערכת ההפעלה Ubuntu Linux היא הטובה ביותר כדי לנסות. www.ubuntu.com |
|
| |||
| |||
| לא יציב?! HAHAHAHA sry * * wipes העיניים Ive been using Linux for a 4 1 / 2 חודשים ו 3 שלה קרס כן, 3 פעמים 2 מהם באשמתי, היה זיכרון RAM 1 יתר על CD.I לחיות כמו Kubuntu ל HD distro ו ו SLAX DSL עבור לגור USB / CD distros. אה, תודה על טוב לצחוק. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לא ניתן לבצע אתחול Sabayon Linux 4 מערכת הפעלה ב-DVD | phil66 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 4 | 3rd מרץ 2009 18:40 |
| איזו מערכת הפעלה? | tomthedrummer1992 | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -12 במאי 2008 14:20 |
| Best לינוקס מערכת הפעלה ומשחקים? | fishking | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 4th דצמבר 2007 02:08 |
| מערכת ההפעלה ואת ראם | מגה | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | 8 נובמבר 2007 16:34 |
| התקנת לינוקס בתור מערכת ההפעלה השנייה | RobT | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | -28 אוקטובר 2007 18:54 |
| שרשרת כלים | |
| |