mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Kokia yra geriausia Linux OS (operacinę sistemą) yra?

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 30, 2007, 17:56
Naujas Narys

Default Kokia yra geriausia Linux OS (operacinę sistemą) yra?

Žinau žmogų, kuris yra sukurti Linux OS.I nesu Clueless. Aš naudoju Linux ir aš tik norėjau, ką kiti žmonės galvoja. Ne Clueless visais !!!!!
Old Kovas 30, 2007, 18:05
Naujas Narys

Neatsakomas question.Some yra geriau kai naudoja kaip kiti ... ir taip tik mano opinioni kaip dėl Ubuntu Desktop PCIndustry bendra yra tai, Red Hat Enterprise Linux serversKnoppix yra geras startinis CDsDSL yra puikus startinis Stick driveLindows tai turėtų būti gerai, jei jūs norite atrodyti WindowsAnd žinoma, ateinančiais metais linux bus geriau nei šio years.Alternatively, pabandykite nedaug ir sprendžia, kurios vienas * * kaip tu ... ir tai jums geriausia.
Old Kovas 30, 2007, 18:10
Naujas Narys

Na, jei jūs žiūrite į Linux OS Ubuntu yra geriausia, kad pabandyti. www.ubuntu.com
Old Kovas 30, 2007, 18:21
Naujas Narys

ICQ! HAHAHAHA sry * servetėlės akis * Ive, naudojant Linux for 4 1 / 2 mėnesius ir sudužo 3 taip 3 kartus 2 iš jų yra mano kaltė, 1 buvo atminties perkrovos Live CD.I kaip Kubuntu HD distribucijos ir SLAX ir DSL gyvų USB / CD distros. Oh, ačiū už gerą juoko.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nepavyko įkelti Sabayon Linux 4 Operacinė sistema DVD phil66 Linux & Alternative OS 4 3 kovas 2009 18:40
Kokią operacinę sistemą? tomthedrummer1992 Windows "operacinės sistemos 5 Gegužė 12, 2008 14:20
Geriausios "Linux" operacinės sistemos ir žaidimai? FISHKING Linux & Alternative OS 3 Gruodis 4, 2007 02:08
Operacinės sistemos ir RAM megabaitas CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 8 Lapkritis 8, 2007 16:34
Įdiegti Linux, kaip antra operacinė sistema RobT Linux & Alternative OS 1 28 spalis 2007 18:54
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.