![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Žinau žmogų, kuris yra sukurti Linux OS.I nesu Clueless. Aš naudoju Linux ir aš tik norėjau, ką kiti žmonės galvoja. Ne Clueless visais !!!!! |
|
| |||
| |||
| Neatsakomas question.Some yra geriau kai naudoja kaip kiti ... ir taip tik mano opinioni kaip dėl Ubuntu Desktop PCIndustry bendra yra tai, Red Hat Enterprise Linux serversKnoppix yra geras startinis CDsDSL yra puikus startinis Stick driveLindows tai turėtų būti gerai, jei jūs norite atrodyti WindowsAnd žinoma, ateinančiais metais linux bus geriau nei šio years.Alternatively, pabandykite nedaug ir sprendžia, kurios vienas * * kaip tu ... ir tai jums geriausia. |
|
| |||
| |||
| Na, jei jūs žiūrite į Linux OS Ubuntu yra geriausia, kad pabandyti. www.ubuntu.com |
|
| |||
| |||
| ICQ! HAHAHAHA sry * servetėlės akis * Ive, naudojant Linux for 4 1 / 2 mėnesius ir sudužo 3 taip 3 kartus 2 iš jų yra mano kaltė, 1 buvo atminties perkrovos Live CD.I kaip Kubuntu HD distribucijos ir SLAX ir DSL gyvų USB / CD distros. Oh, ačiū už gerą juoko. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nepavyko įkelti Sabayon Linux 4 Operacinė sistema DVD | phil66 | Linux & Alternative OS | 4 | 3 kovas 2009 18:40 |
| Kokią operacinę sistemą? | tomthedrummer1992 | Windows "operacinės sistemos | 5 | Gegužė 12, 2008 14:20 |
| Geriausios "Linux" operacinės sistemos ir žaidimai? | FISHKING | Linux & Alternative OS | 3 | Gruodis 4, 2007 02:08 |
| Operacinės sistemos ir RAM | megabaitas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Lapkritis 8, 2007 16:34 |
| Įdiegti Linux, kaip antra operacinė sistema | RobT | Linux & Alternative OS | 1 | 28 spalis 2007 18:54 |
| Temos įrankiai | |
| |