menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Aký je najlepší Linux OS (Operačný systém) je?

Reply

Thread Tools
Old 30. marca 2007, 17:56
Nový člen skupiny

Default Aký je najlepší Linux OS (Operačný systém) je?

Viem, že niekto, kto je vytvoriť linux OS.I nejsem bezradný. Bol som s využitím Linuxu a chcel som to, čo si ostatní myslia. Bezradný vôbec nie !!!!!
Old 30. marca 2007, 18:05
Nový člen skupiny

Neriešiteľný question.Some sú lepšie pre určité oblasti použitia, ako ostatné ... a je len môj opinion podobné Ubuntu pre stolové PCIndustry spoločným je Red Hat Enterprise Linux pre serversKnoppix je dobré pre štartovanie systému CDsDSL je skvelý pre štartovanie systému palicu driveLindows má byť dobré, ak chcete, aby vyzeral WindowsAnd samozrejme budúci rok Linux bude lepší ako tento years.Alternatively, skúste pár a rozhodnúť, ktorý z nich * * vám páčiť ... a to je pre vás najvýhodnejšie.
Old 30. marca 2007, 18:10
Nový člen skupiny

Takže ak hľadáte na OS Linux Ubuntu je najlepšie to vyskúšať. www.ubuntu.com
Old 30. marca 2007, 18:21
Nový člen skupiny

Nestabilná? HAHAHAHA sry * utírá oči * Ive používali linux na 4 1 / 2 mesiace havaroval a jeho 3 áno, 3 krát 2 sú to moja vina, 1 bol RAM preťaženia na živé CD.I rád Kubuntu pre HD distro a SLAX a DSL na živý usb / CD distros. Oh, vďaka za dobré smiať.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.