![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Viem, že niekto, kto je vytvoriť linux OS.I nejsem bezradný. Bol som s využitím Linuxu a chcel som to, čo si ostatní myslia. Bezradný vôbec nie !!!!! |
|
| |||
| |||
| Neriešiteľný question.Some sú lepšie pre určité oblasti použitia, ako ostatné ... a je len môj opinion podobné Ubuntu pre stolové PCIndustry spoločným je Red Hat Enterprise Linux pre serversKnoppix je dobré pre štartovanie systému CDsDSL je skvelý pre štartovanie systému palicu driveLindows má byť dobré, ak chcete, aby vyzeral WindowsAnd samozrejme budúci rok Linux bude lepší ako tento years.Alternatively, skúste pár a rozhodnúť, ktorý z nich * * vám páčiť ... a to je pre vás najvýhodnejšie. |
|
| |||
| |||
| Takže ak hľadáte na OS Linux Ubuntu je najlepšie to vyskúšať. www.ubuntu.com |
|
| |||
| |||
| Nestabilná? HAHAHAHA sry * utírá oči * Ive používali linux na 4 1 / 2 mesiace havaroval a jeho 3 áno, 3 krát 2 sú to moja vina, 1 bol RAM preťaženia na živé CD.I rád Kubuntu pre HD distro a SLAX a DSL na živý usb / CD distros. Oh, vďaka za dobré smiať. |