![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Знам некога ко је стварање Линукс ОС.И сам не цлуелесс. Имам био користећи Линукс и хтела сам само оно што други људи мисле. Цлуелесс уопште не !!!!! |
|
| |||
| |||
| Нерјешив куестион.Соме се користи за неке боље од других ... и следећи је тек моје опинион као Убунту десктоп ПЦИндустры за заједничка је Ред Хат Ентерприсе Линукс за серверсКноппикс је добар за ЦДсДСЛ боотабле је супер за боотабле стицк дривеЛиндоус треба бити добар ако га желите да изгледају УиндоусАнд наравно идуће године Линукс ће бити бољи од овог ыеарс.Алтернативелы, пробајте мало и одлучите које вам * * као ... и да је најбољи за вас. |
|
| |||
| |||
| Па ако се гледа на Линукс ОС Убунту је најбоље тако пробати. ууу.убунту.цом |
|
| |||
| |||
| Нестабилан? ХАХАХАХА СРЈ марамице очи * * иве био користећи Линукс за 4 1 / 2 месеца и његових пала 3 Да, 3 пута 2 од којих су моја кривица, 1 је био РАМ преоптерећење на ЦД.И живети попут Кубунту за ХД дистро и СЛАКС и ДСЛ за ливе УСБ / ЦД дистрос. Ох, хвала за добро насмија. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Немогуће Сабаыон Боот Линукс оперативног система ДВД 4 | пхил66 | Линукс ОС и алтернативна | 4 | 3 март 2009 18:40 |
| Који оперативни систем? | томтхедруммер1992 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 12 мај 2008 14:20 |
| Бест Линукс оперативног система и игре? | фисхкинг | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 4 децембар 2007 02:08 |
| Оперативни систем и Рам | мегабајта | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 8 новембар 2007 16:34 |
| Инсталирање Линукс-као други оперативни систем | РобТ | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 28 октобар 2007 18:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |