мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Која је најбоља Линукс ОС (оперативни систем) постоји?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. март 2007, 17:56
Нови члан групе

Default Која је најбоља Линукс ОС (оперативни систем) постоји?

Знам некога ко је стварање Линукс ОС.И сам не цлуелесс. Имам био користећи Линукс и хтела сам само оно што други људи мисле. Цлуелесс уопште не !!!!!
Old 30. март 2007, 18:05
Нови члан групе

Нерјешив куестион.Соме се користи за неке боље од других ... и следећи је тек моје опинион као Убунту десктоп ПЦИндустры за заједничка је Ред Хат Ентерприсе Линукс за серверсКноппикс је добар за ЦДсДСЛ боотабле је супер за боотабле стицк дривеЛиндоус треба бити добар ако га желите да изгледају УиндоусАнд наравно идуће године Линукс ће бити бољи од овог ыеарс.Алтернативелы, пробајте мало и одлучите које вам * * као ... и да је најбољи за вас.
Old 30. март 2007, 18:10
Нови члан групе

Па ако се гледа на Линукс ОС Убунту је најбоље тако пробати. ууу.убунту.цом
Old 30. март 2007, 18:21
Нови члан групе

Нестабилан? ХАХАХАХА СРЈ марамице очи * * иве био користећи Линукс за 4 1 / 2 месеца и његових пала 3 Да, 3 пута 2 од којих су моја кривица, 1 је био РАМ преоптерећење на ЦД.И живети попут Кубунту за ХД дистро и СЛАКС и ДСЛ за ливе УСБ / ЦД дистрос. Ох, хвала за добро насмија.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Немогуће Сабаыон Боот Линукс оперативног система ДВД 4 пхил66 Линукс ОС и алтернативна 4 3 март 2009 18:40
Који оперативни систем? томтхедруммер1992 Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 12 мај 2008 14:20
Бест Линукс оперативног система и игре? фисхкинг Линукс ОС и алтернативна 3 4 децембар 2007 02:08
Оперативни систем и Рам мегабајта ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 8 8 новембар 2007 16:34
Инсталирање Линукс-као други оперативни систем РобТ Линукс ОС и алтернативна 1 28 октобар 2007 18:54
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц