![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я знаю, хто створює Linux OS.I я не Clueless. Я вже використовують Linux, і я просто хотів, що інші люди думають. Чи не Clueless на всіх !!!!! |
|
| |||
| |||
| Незаперечний question.Some краще підходять для певних видів застосування, ніж інші ... і нижче тільки моє opinionI як для Ubuntu Desktop PCIndustry поширеним є Red Hat Enterprise Linux для serversKnoppix хороший для завантажувального CDsDSL відмінно підходить для завантажувального driveLindows палиця повинна бути гарною, якщо ви хочете, щоб вона виглядала як WindowsAnd звичайно, у наступному році Linux буде краще, ніж це years.Alternatively, спробуйте декілька і вирішити, * Ви * зацікавити ... і що найкраще для вас. |
|
| |||
| |||
| Ну, якщо ви дивитеся на ОС Linux Ubuntu є кращим тому спробуйте. www.ubuntu.com |
|
| |||
| |||
| Нестабільна?! HAHAHAHA SRY * витирає очей * Ive використовує Linux для 4 1 / 2 місяців, а його розбився 3 так, 3 рази 2 з яких моя вина, 1 став Рам перевантаження на живу CD.I Kubuntu як дистрибутив для HD і SLAX і DSL для Live USB / CD дистрибутивів. Ой, спасибо за хороший сміх. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Труднощі із завантаженням Sabayon Linux 4 Операційна система DVD | phil66 | Linux & альтернативних ОС | 4 | 3 березня 2009 18:40 |
| Яка операційна система? | tomthedrummer1992 | Операційні системи Windows | 5 | 12 травня 2008 14:20 |
| Best Linux операційною системою та ігор? | fishking | Linux & альтернативних ОС | 3 | 4 грудня 2007 02:08 |
| Операційна система і Рам | мегабайт | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 8 листопада 2007 16:34 |
| Установка ОС Linux в якості другої операційної системи | ROBT | Linux & альтернативних ОС | 1 | 28 жовтня 2007 18:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |