![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Teď už ne, že tam jsou ruce plné přehrávače médií pro linux, ale já chci schopné křižujícího hudbu spíše jako iTunes, chci ji mít ekvalizér a mít možnost klikněte pravým tlačítkem myši, nebo udělat něco, aby se píseň i vybrán bude hrát dál, a tak dále, já chci, aby se více profesionální, pokud vám bylo Jedu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC by byla moje volba
|
| |||
| |||
| vlc, Banshee, Rhythmbox a pěvec jsou vynikající. Zpěvný pták bude také procházet web, protože je postavena na Mozille to gecko motoru. |
|
| |||
| |||
| VLC audio je hloupá volba IMO. Není to jako stvořený k přehrávání hudby velmi dobře. Není to děvka, ale sám se budete chtít podívat na blog post jsem psal jen o týden nebo tak dnes asi nejlepší Linux Hudba Hráči se screenshoty n 'shiz, http://d0od.blogspot.com/2008/11/lin...u-install.html |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Nice blog máte tam pěkný návrh, velmi čistý. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| i použití xmss pro music.Easy používat, stejně jako na winamp .. a pro film je můj výběr kaffeine a vlc přehrávače. |
|
| |||
| |||
| Pro hudbu i používat Amarok, který je velmi dobrý a umožňuje vyhledávat na internetu texty atd. Také pěvec je velmi dobrá, a má řadu užitečných nástrojů. VLC je také schopen ještě postrádá mnoho aspektů aplikace, jako je iTunes, je i využití pro filmy nejsou hudební soubory. |
|
| |||
| |||
| vlc vždy nejlepší pro mne bude hrát něco vám hodit na to včetně několika formátů jsem nikdy neslyšela, nebylo třeba stažení kodeků a má různé možnosti přehrávání souborů |