![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Τώρα που δεν υπάρχουν πλήρη πλευρά των media players για το Linux, αλλά θα ήθελα μία ικανή να εκτελούν πλόες μουσική περισσότερο σαν iTunes, θέλω να υπάρχει ένα εκουαλάιζερ και να έχουν τη δυνατότητα να κάνετε δεξί κλικ ή κάτι έτσι ώστε το τραγούδι μου έχουν επιλεγεί, θα παίξει δίπλα, και ούτω καθεξής, θα ήθελα μία που να είναι περισσότερο από μια επαγγελματική λύση εάν έχετε ήταν Πάω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC θα ήταν επιλογή μου
|
| |||
| |||
| VLC, Banshee, Rhythmbox, Songbird και είναι εξαιρετική. Songbird θα είναι επίσης η περιήγηση στο διαδίκτυο, καθώς είναι χτισμένο σε Mozilla είδος μικρής σαύρας του κινητήρα. |
|
| |||
| |||
| VLC για ήχου είναι μια ανόητη επιλογή ΙΜΟ. Δεν παραλείπω να παίζουν μουσική πολύ καλά. Δεν με πόρνη εγώ, αλλά ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε ένα blog μετά έγραψα μόλις μια εβδομάδα πριν, ή προκειμένου για τον καλύτερο Linux Music Players με στιγμιότυπα ν 'shiz, http://d0od.blogspot.com/2008/11/lin...u-install.html |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Νίκαια blog που έχετε εκεί, ωραίο σχεδιασμό, πολύ καθαρό. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| i xmss για χρήση music.Easy να χρησιμοποιούν, όπως και να το Winamp .. και για την ταινία μου επιλογή είναι kaffeine και VLC player. |
|
| |||
| |||
| Για να χρησιμοποιήσω μουσική Amarok, που είναι πολύ καλή και σας επιτρέπει την αναζήτηση στο διαδίκτυο για τους στίχους, κλπ. Επίσης songbird είναι πολύ καλή, και έχει πολλά χρήσιμα εργαλεία. Επίσης VLC είναι ακόμα σε θέση να στερείται της πολλές πτυχές της αίτησης όπως iTunes, και το χρησιμοποιούν για ταινίες που δεν μουσικά αρχεία. |
|
| |||
| |||
| VLC πάντα το καλύτερο για μένα θα παίξει κάτι που θα ρίξει σε διάφορες μορφές συμπεριλαμβανομένου i δεν έχει ακούσει ποτέ του, δεν έχει καμία ανάγκη να dowload codecs, και έχει διάφορες επιλογές για την αναπαραγωγή αρχείων |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να Βάλτε Itunes ταινία και μουσική σε μη-apple Portable Player; | panpangege | Multimedia & Codecs | 1 | 2 Νοεμβρίου, 2009 14:21 |
| Audio Τεύχος με iTunes; Μουσική κάδους για μια στιγμή | sgonzalez90 | Multimedia & Codecs | 2 | 28 Μαρ 2009 13:48 |
| Media player για το SUSE Linux με το GNOME | sorarasoo | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 24 Νοε 2008 08:11 |
| Η καύση των αρχείων μουσικής χρησιμοποιώντας WM Player 11 | dfr200764 | Multimedia & Codecs | 4 | 12 Αυγ 2007 04:52 |
| Πώς μπορώ να μου μουσική στο MP3 player; | Redskittlz | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 20 Μαρ 2007 18:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |