![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sada sam da ne postoji ruke pune media player za linux, ali ja želim jedan sposoban plying glazbe više kao Itunes, želim ga imati izjednačivač i da ima opciju da desnim klikom ili nešto učiniti, tako da je pjesma ja ste odabrali će igrati sljedeći, i tako dalje, želim da onaj koji je više od jednog profesionalnog ako dobijete bili idem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC bio bi moj izbor
|
| |||
| |||
| VLC, Banshee, Rhythmbox, a sve su to odlične pjevica. Pjevica će također pregledavati web, budući da je sagrađena na Mozilla's tropski gušter motor. |
|
| |||
| |||
| VLC za audio je glup izbor IMO. Nije ocrt za reprodukciju glazbe vrlo dobro. Ne kurva, ali ja sam se možda želite odjaviti blog post sam napisao samo tjedan ili tako ago o Linuxu muzika najbolji igrači s Screenshots n 'shiz, http://d0od.blogspot.com/2008/11/lin...u-install.html |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Nice blog imate tamo, lijep dizajn, vrlo čist. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Koristim xmss za music.Easy za korištenje, kao što je to .. i winamp za film moj izbor je kaffeine i VLC igrač. |
|
| |||
| |||
| Za glazbu koristim Amarok, što je vrlo dobar i omogućava Vam pretraživanje Interneta za lyrics pjevica i sl. Također je vrlo dobro, a ima mnoge korisne alate. Također VLC je sposoban još nedostaje mnogim aspektima programa kao što je iTunes, ja ga koristiti za filmove ne glazbenih datoteka. |
|
| |||
| |||
| VLC uvijek najbolje za mene će igrati ništa vas baciti na njega nekoliko formata uključujući Nikad nisam čuo, nikada je bilo koji trebate dowload codec, te ima raznih opcija za igranje datoteku |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako staviti iTunes Film i glazba za Non-jabuka Portable Player? | panpangege | Multimedija i kodeci | 1 | 2. studeni 2009 14:21 |
| Audio Problem sa iTunes? Glazba preskače na trenutak | sgonzalez90 | Multimedija i kodeci | 2 | 28. ožujak 2009 13:48 |
| Media player za SuSE Linux s GNOME | sorarasoo | Linux OS i alternativna | 3 | 24. studeni 2008 08:11 |
| Burning glazbene datoteke koristeći WM Player 11 | dfr200764 | Multimedija i kodeci | 4 | 12. kolovoz 2007 04:52 |
| Kako staviti glazbu na mom mp3 player? | Redskittlz | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 20. ožujak 2007 18:18 |
| Thread Tools | |
| |