![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most már nem, hogy van egy kéz tele médialejátszók a Linux, de én akarok egy képes plying zene, mint az iTunes, azt akarom, hogy az equalizer, és a lehetőség, hogy jobb klikk, vagy tenni valamit annak érdekében, hogy a song i kiválasztott fog játszani legközelebb, és így tovább, azt akarom, hogy egy nagyobb, a profi, ha te is megyek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC lenne az én választásom
|
| |||
| |||
| vlc, Banshee, Rhythmbox és énekesmadár mind kiváló. Énekesmadár is böngészhet a weben, mivel épült Mozilla Gecko motort. |
|
| |||
| |||
| VLC audió egy buta választás IMO. Ez nem igazán jó a zenét nagyon jó. Nem kurva magam, de akkor nézd meg, hogy egy blogbejegyzést írtam, csak egy hét vagy tehát ezelőtt a legjobb Linux Zene játékosok screenshotok n 'shiz, http://d0od.blogspot.com/2008/11/lin...u-install.html |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Szép blog van ott, szép design, nagyon tiszta. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| én használ xmss a music.Easy használni, mint a winamp .. és a film az én választásom van kaffeine és a vlc lejátszó. |
|
| |||
| |||
| A zenét én használ Amarok, ami nagyon jó, és lehetővé teszi, hogy a keresés az interneten lyrics stb énekesmadár is nagyon jó, és sok hasznos eszközöket. VLC is képes még hiányzik az a sok szempontból olyan, mint az iTunes alkalmazás, használom azt a filmet nem zenei fájlokat. |
|
| |||
| |||
| vlc mindig a legjobb nekem fog játszani, amit megdob, beleértve a különböző formátumok Én még soha nem hallottam, soha nem is volt szükség, hogy dowload codec, és több lehetőséget a fájl lejátszása |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| How to Put Itunes Film és Zene Non-alma Portable Player? | panpangege | Multimédia és kodekek | 1 | November 2, 2009 14:21 |
| Audio kérdés iTunes? Zene kihagyja egy pillanatra | sgonzalez90 | Multimédia és kodekek | 2 | 28. március 2009 13:48 |
| Médialejátszó a SUSE Linux a GNOME | sorarasoo | Linux és OS Alternatív | 3 | 24. november 2008 08:11 |
| Burning zenei fájlokat a WM Player 11 | dfr200764 | Multimédia és kodekek | 4 | 12. augusztus 2007 04:52 |
| Hogy tudom hogy a zene az én Mp3 lejátszó? | Redskittlz | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 20. március 2007 18:18 |
| Téma eszközök | |
| |