![]() |
|
| |||
| |||
| עכשיו אני לא כי יש יד מלאה של שחקני מדיה עבור לינוקס, אבל אני רוצה אחד מסוגל plying מוסיקה כמו Itunes יותר, אני רוצה אותו יש משוה וכן קיימת אפשרות לימין או לחץ לעשות משהו כל כך, כי אני שיר בחרת יהיה משחק הבא, וכן הלאה, אני רוצה אחד שהוא יותר מקצועי אחד אם היו אני הולך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC יהיה לי ברירה
|
| |||
| |||
| vlc, Banshee, Rhythmbox, ועל כל בת שיר מעולה. זמיר גם לגלוש באינטרנט, כפי שהוא בנוי על מנוע Mozilla's שממית. |
|
| |||
| |||
| VLC עבור אודיו הוא טיפשי ברירה IMO. זה לא לגזור לנגן מוזיקה טובה מאוד. לא זונה את עצמי החוצה, אבל אולי כדאי לך לבדוק לכתוב בלוג כתבתי רק לפני שבוע בערך על מיטב נגני מוסיקה לינוקס עם צילומי מסך N 'shiz, http://d0od.blogspot.com/2008/11/lin...u-install.html |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
בלוג נחמד יש לך שם, עיצוב יפה, מאוד נקי. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אני משתמש xmss עבור music.Easy להשתמש, רוצה winamp עבור הסרט ו .. הבחירה שלי היא kaffeine ו vlc Player. |
|
| |||
| |||
| אני משתמש למוסיקה Amarok, שהוא טוב מאוד ומאפשר לך לבצע חיפוש באינטרנט של מילים וכו 'זמיר גם הוא טוב מאוד, ויש לו הרבה כלים שימושיים. כמו כן, VLC מסוגל עדיין חסרים על היבטים רבים של יישום כמו itunes, אני משתמש בו עבור סרטים לא קובצי מוסיקה. |
|
| |||
| |||
| vlc תמיד יהיה הכי טוב בשבילי לשחק כל דבר שאתה זורק את זה כולל כמה תבניות אני מעולם לא שמעתי, לא הייתה שום צורך dowload רכיבי codec, ויש לו אפשרויות שונות עבור השמעת הקובץ |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איך לנסח את Itunes סרטים ומוסיקה שאינם תפוח Portable Player? | panpangege | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 2 נובמבר 2009 14:21 |
| אודיו מבעיה ITunes? מדלגת על מוסיקה לרגע | sgonzalez90 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | -28 מרץ 2009 13:48 |
| Media Player עבור הרשמה לינוקס עם GNOME | sorarasoo | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 24 נובמבר 2008 08:11 |
| צריבת קובצי מוזיקה באמצעות WM Player 11 | dfr200764 | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 12th אוגוסט 2007 04:52 |
| איך אפשר לשים מוזיקה MP3 Player שלי? | Redskittlz | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 20 מרץ 2007 18:18 |
| שרשרת כלים | |
| |