![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Dabar aš ne, kad yra ranka pilnas grotuvai, Linux, bet noriu viena pajėgi kursuojančių muziką daugiau kaip iTunes, noriu jį turėti ekvalaizeris ir turėti galimybę dešiniuoju pelės klavišu, arba ką nors taip, kad daina man pasirinkta atliks kitą, ir taip toliau, aš noriu, kad vienas yra daugiau profesionalų, jeigu viena iš jums buvo i'm going. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC būtų mano pasirinkimas
|
| |||
| |||
| VLC, Banshee, Rhythmbox ir Songbird yra puikios. Songbird taip pat naršyti internete, nes ji yra pastatyta ant Mozilla Gecko variklis. |
|
| |||
| |||
| VLC garso yra kvailas pasirinkimas IMO. Tai ne iškirpti groti muziką labai gerai. Ne prostitutė save dėmesį, bet galite sužinoti dienoraštyje parašiau tik savaitę ar taip temu apie geriausią Linux muzikos grotuvai su Screenshots n "shiz, http://d0od.blogspot.com/2008/11/lin...u-install.html |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Nice blog turite ten, gražus dizainas, labai švarus. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Aš naudoju xmss už music.Easy naudoti, pavyzdžiui, į winamp'a .. ir filmas mano pasirinkimas yra kaffeine ir VLC player. |
|
| |||
| |||
| Muzikos Aš naudoju Amarok, kuri yra labai gera ir leidžia jums ieškoti dėl dainų ir tt Taip pat Songbird yra labai geras internetas, turi daug naudingų funkcijų. Be to, VLC galima dar trūksta daugelio aspektų, kaip iTunes, aš jį naudoti filmams ne muzikos failus. |
|
| |||
| |||
| VLC visada man geriausia bus suvaidinti viską, ką mesti į jį, įskaitant kelių formatų Aš niekada išgirsti, niekada nebuvo jokio poreikio ir atsisiųskite kodekus, ir turi įvairių galimybių žaisti failą |