![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tagad es nē, ka ir rokas pilns ar media players Linux, bet es gribu vienu, kas spēj abos virzienos mūzikas vairāk, piemēram, iTunes, es vēlos, tas ir ekvalaizera kā arī nodrošināt iespēju labo klikšķi vai kaut ko darīt, lai dziesma i izvēlējušies būs nākamais un tā tālāk, es gribu vienu, kas ir vairāk profesionāla vienu, ja jums būtu I'm going. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC būtu mana izvēle
|
| |||
| |||
| vlc, Banshee, Rhythmbox, un Songbird visas ir lieliskas. Dziedātājputns arī pārlūkotu Web, jo tā ir balstīta uz Mozilla gekons dzinēju. |
|
| |||
| |||
| VLC audio ir muļķīgi izvēle IMO. Tas nav izgriezt atskaņot mūziku ļoti labi. Nav prostitūta sevi, bet tajos, iespējams, vēlēsities apskatīt blog post I wrote tikai nedēļa, vai arī tā pirms par labāko Linux mūzikas atskaņotāji ar ekrānšāviņi n 'shiz, http://d0od.blogspot.com/2008/11/lin...u-install.html |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Nice blog esat tur, nice dizains, ļoti tīra. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Es izmantoju xmss par music.Easy izmantot, patīk Winamp .. un filma mana izvēle ir Kaffeine un vlc player. |
|
| |||
| |||
| Mūzikas Es izmantoju Amarok, kas ir ļoti labi un ļauj jums meklēt internetā lyrics uc Tāpat dziedātājputns ir ļoti laba, un ir daudz noderīgi rīki. Arī VLC var vēl trūkst daudziem aspektiem piemērošanu, piemēram, iTunes, i to izmantot filmas, ne mūzikas failus. |
|
| |||
| |||
| vlc vienmēr vislabāk man būs kaut kas jums mest pie tā, tostarp vairākos formātos es nekad neesmu dzirdējis, nekad nav bijis kāds nepieciešams, lai lejupielādētu kodekus, un ir dažādas iespējas, spēļu lietas |
![]() |
|
| Bookmarks |