![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Teraz, że nie istnieje strony pełne odtwarzacze dla Linuksa, ale chcę jeden zdolny do kursującego muzyki bardziej Itunes, chcę go mieć korektora i mieć możliwość kliknij prawym przyciskiem myszy lub zrobić coś w taki sposób, że piosenki i została wybrana będzie grać dalej, i tak dalej, I want one, że jest więcej profesjonalnych Jeżeli masz były I'm going. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC będzie mój wybór
|
| |||
| |||
| VLC, Banshee, Rhythmbox i Songbird są doskonałe. Songbird będzie także przeglądać strony internetowe, gdyż jest oparty na silniku Gecko Mozilli. |
|
| |||
| |||
| VLC audio jest nierozsądny wybór IMO. Nie wyciąć grać muzykę bardzo dobrze. Nie kurwa, ale sam możesz chcieć sprawdzić blogu napisałem zaledwie tydzień temu i tak o najlepszych Linux Muzyczna Gracze z screenshots n 'shiz, http://d0od.blogspot.com/2008/11/lin...u-install.html |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Nice blogu masz tam, nice design, bardzo czysty. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Używam xmss dla music.Easy do użytkowania, jak i dla Winamp .. film mój wybór jest kaffeine i VLC gracz. |
|
| |||
| |||
| Do muzyki i wykorzystania Amarok, który jest bardzo dobra i pozwala na wyszukiwanie w Internecie lyrics itp. Również Songbird jest bardzo dobra, i posiada wiele przydatnych narzędzi. Również VLC jest zdolne jeszcze brakuje wielu aspektów aplikacji jak iTunes, i używać go do filmów nie plików muzycznych. |
|
| |||
| |||
| VLC zawsze najlepsze dla mnie będzie grać cokolwiek rzucać na to w tym kilku formatach i nigdy nie słyszał, nigdy nie był żadnej potrzeby, aby pobrać kodeki, oraz różne opcje odtwarzania pliku |
![]() |
|
| Zakładki |