![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Acum că nu există o mână de ajutor plin de mass-media playere pentru Linux, dar vreau un capabile de a plying muzica iTunes place mai mult, vreau ca ea să aibă un egalizatorului şi să aibă o opţiune sau faceţi clic dreapta pentru a face ceva pentru ca piesa i au ales, va juca în continuare, şi aşa mai departe, vreau unul care este mai mult de un profesionist o Dacă v-aţi fost voi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC ar fi alegerea mea
|
| |||
| |||
| VLC, Banshee, Rhythmbox, Songbird şi toate sunt excelente. Songbird, de asemenea, să navigaţi pe web, în care este construit pe Mozilla are gecko motor. |
|
| |||
| |||
| VLC pentru audio este o prostie alegere OMI. Nu e făcut pentru a reda muzica foarte bine. Nu pentru a curvă eu, dar s-ar putea să doriţi să verificaţi un blog post am scris doar o săptămână în urmă cu privire la cele mai bune Linux Muzica Actori cu capturi de ecran n 'shiz, http://d0od.blogspot.com/2008/11/lin...u-install.html |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Frumos blog ai acolo, design frumos, foarte curat. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| i utilizarea xmss pentru music.Easy de a utiliza, la fel ca la winamp .. şi pentru filmul alegerea mea este kaffeine şi VLC player. |
|
| |||
| |||
| Pentru muzica folosesc Amarok, care este foarte bun şi vă permite să căutaţi pe internet pentru versuri etc songbird De asemenea, este foarte bun, şi are multe instrumente utile. VLC este capabil de asemenea, încă îi lipseşte în multe aspecte ale unei cereri ca iTunes, sa-l folosesc pentru filme nu fişiere de muzică. |
|
| |||
| |||
| VLC întotdeauna cea mai bună pentru mine, va juca tot ce-ţi arunca la ea, inclusiv mai multe formate de nu am mai auzit de, niciodată nu a fost nici o nevoie pentru a descărca CODECS, precum şi a diferitelor opţiuni pentru redarea de fişiere |
![]() |
|
| Marcaje |