![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Teraz už nie, že tam sú ruky plné prehrávača médií pre linux, ale já chci schopné križujúceho hudbu skôr ako iTunes, chcem ju mať ekvalizér a mať možnosť kliknite pravým tlačidlom myši, alebo urobiť niečo, aby sa pieseň aj vybraný, bude hrať dál, a tak ďalej, já chci, aby sa viac profesionálne, ak vám bolo Jedu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC by bola moja voľba
|
| |||
| |||
| vlc, Banshee, Rhythmbox a pěvec sú vynikajúce. Spevavá vták bude tiež prechádzať web, pretože je postavená na Mozille to gecko motora. |
|
| |||
| |||
| VLC audio je hloupá voľba IMO. Nie je to ako stvorený na prehrávanie hudby veľmi dobre. Nie je to suka, ale sám sa budete chcieť pozrieť na blog post som písal len o týždeň alebo tak dnes asi najlepší Linux Hudba Hráči sa screenshoty n 'Shizu, http://d0od.blogspot.com/2008/11/lin...u-install.html |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Nice blog máte tam pekný návrh, veľmi čistý. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| i použitie xmss pre music.Easy používať, rovnako ako na winamp .. a pre film je môj výber kaffeine a vlc prehrávača. |
|
| |||
| |||
| Pre hudbu aj používať Amarok, ktorý je veľmi dobrý a umožňuje vyhľadávať na internete texty atď Tiež pěvec je veľmi dobrá, a má celý rad užitočných nástrojov. VLC je tiež schopný ešte chýba mnoho aspektov aplikácie, ako je iTunes, je aj využitie pre filmy nie sú hudobné súbory. |
|
| |||
| |||
| vlc vždy najlepšie pre mňa bude hrať niečo vám hodit na to vrátane niekoľkých formátov jsem nikdy neslyšela, nebolo potrebné stiahnutie kodekov a má rôzne možnosti prehrávania súborov |