![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сада сам да не постоји руке пуне медиа плаыер за Линукс, али ја желим један способан плыинг музике више као иТунес, желим га имати изједначивач и да има опцију да десним кликом или нешто учинити, тако да је пјесма ја сте изабрали ће играти следећи, и тако даље, желим да онај који је више од једног професионалног ако добијете били идем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ВЛЦ био би мој избор
|
| |||
| |||
| ВЛЦ, Бансхее, Рхытхмбокс, а све су то одличне пјевица. Пјевица ће такође прегледате уеб, будући да је саграђена на Мозилла'с тропским гуштер мотор. |
|
| |||
| |||
| ВЛЦ за аудио је глуп избор ИМО. Није оцрт за репродукцију музике врло добро. Не курва, али ја сам се можда желите да одјавите блог пост сам написао само викенд или тако аго о Линукс музика најбољи играчи са Сцреенсхотс н 'схиз, хттп://д0од.блогспот.цом/2008/11/лин...у-инсталл.хтмл |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Нице блог имате тамо, леп дизајн, врло чист. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Користим ксмсс за мусиц.Еасы за коришћење, као што је то .. и Уинамп за филм мој избор је каффеине и ВЛЦ играч. |
|
| |||
| |||
| За музику користим Амарок, што је врло добар и омогућава вам претрагу Интернета за лырицс пјевица и сл Такође је врло добро, а има многе корисне алатке. Такође ВЛЦ је способан још недостаје многим аспектима програма као што је иТунес, ја га користим за филмове не музичких датотека. |
|
| |||
| |||
| ВЛЦ увек најбоље за мене ће играти ништа вас бацити на њега неколико формата укључујући Никад нисам чуо, никада је било који треба да доулоад Цодец, те има разних опција за играње датотеку |