![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Şimdi hiçbir anlamı, bir taraftan Linux için medya çalar dolu, ama Itunes gibi müzik plying yeteneğine istiyorum, ben ve bir ekolayzer için sağ tıklayıp bir seçenek olması da bir şey yapmak istiyorsanız, şarkı I sonraki oynayacağı seçilen ve benzerleri var, eğer sen ben olacak almak bir profesyonel bir daha bir istiyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC da benim tercih edilebilir
|
| |||
| |||
| , Banshee, Rhythmbox ve ötücü kuş VLC tüm mükemmel. Olarak Mozilla'nın Gecko motoru üzerine kurulmuş ötücü kuş ayrıca, web taramak olacaktır. |
|
| |||
| |||
| VLC ses için saçma bir seçim olduğunu IMO. Çok iyi müzik çalmak için kesmek değil. Değil kendimi dışarı fahişe için ancak bir blog yazısı Göz isteyebilirsiniz sadece bir hafta kadar önce en iyi Linux Müzik Çalarlar ekran n 'shiz ile ilgili yazmış http://d0od.blogspot.com/2008/11/lin...u-install.html |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
, Güzel tasarım, çok temiz Güzel blogunuza orada var. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| I music.Easy için kullanmak ister .. Winamp ve film için seçim Kaffeine ve VLC oyuncu xmss kullanın. |
|
| |||
| |||
| Müzik i Amarok, çok iyi kullanmak ve ayrıca ötücü kuş çok iyi sözler vb için internette bir arama sağlar, ve çok faydalı bir araç var. Ayrıca VLC kapasitede henüz iTunes gibi bir uygulamanın birçok yönüyle eksik, i filmler için değil müzik dosyalarını kullanabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| VLC her zaman benim için en iyi bunu duymadım hiç çeşitli biçimlerini dahil etmek, dowload codec herhangi bir ihtiyaç oldu hiç bir şey çalacak ve oyun dosyası için çeşitli seçenekler var |
![]() |
|
| Bookmarks |