![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Тепер я, що не існує повної боку медіа-плеєрів для Linux, але я хочу, здатної курсує музики Itunes швидше, я хочу, щоб еквалайзер і мати можливість правою кнопкою миші або робити щось таке, що пісня, яку я вибрав гратиме наступний, і так далі, я хочу, який є більш професійної одне, якщо ви отримуєте, коли б я йду. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC був би мій вибір
|
| |||
| |||
| VLC, Banshee, Rhythmbox, і Songbird все відмінно. Songbird також переглядати веб-сторінки, як він побудований на Gecko двигун Mozilla. |
|
| |||
| |||
| VLC для аудіо це нерозумно ІМО вибору. Це не вирізав грати музику дуже добре. Чи не повія з себе, але ви можете перевірити блозі я написав пост всього тиждень тому про Linux кращі музичні програвачі з Шиза Скріншоти N ', http://d0od.blogspot.com/2008/11/lin...u-install.html |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Nice блог у вас, приємний дизайн, дуже чистий. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Я використовую xmss для music.Easy у використанні, як для Winamp .. и для фільму мій вибір Kaffeine і VLC Player. |
|
| |||
| |||
| Для музики я використовую Amarok, що є дуже гарним і дозволяє здійснювати пошук в інтернеті для пісні співочих птахів і т.д. Також дуже добре, і має багато корисних інструментів. Також VLC здатне ще не вистачає багатьом аспектам застосування як Itunes, я використовую його для фільмів не музичних файлів. |
|
| |||
| |||
| VLC завжди найкращий для мене будуть грати все, що ви покладають на нього в тому числі кілька форматів я ніколи не чув, не було ніякої необхідності Dowload кодеки, і має різні опції для відтворення файлів |