![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Je třeba pracovat na Linuxu a mám nejraději, že to funguje na net. Vím, že dotek písařské dobře. Já jen chci, aby zlepšila moje rychlost. |
|
| |||
| |||
| proč instalovat něco, když se můžete obrátit na www.nimblefingers.com |
|
| |||
| |||
| Mohli byste vyzkoušet on-line řešení, jako je tato: http://www.powertyping.com/ Má zadáním testů a písařské praxi. Vzhledem k tomu, že je na webu, bude pracovat v systému Windows / Linux / Mac. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| v ubuntu.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Radeon Fan Speed Zobrazen jako 0RPM v Monitor Software | Bandit | Graphics Cards & Monitory | 1 | 22. května 2009 09:50 |
| Existuje software na testování všech Můj Hardware a Auto Najít + aktualizace ovladačů? | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 3 | 5. května 2009 20:36 |
| Jak odstranit napsáním dějin? | pest79456 | Obecné Software Chat | 9 | 4. březen 2009 21:46 |
| Rychlost jízdy starých software | davydoug | Obecné Software Chat | 7 | 4. ledna 2008 03:16 |
| Typizace vaše příspěvky | alex | Společenství Novinky a chat | 53 | 27. listopadu 2007 23:00 |
| Thread Nástroje | |
| |