![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πρέπει να εργαστούμε για το Linux και προτιμώ να λειτουργεί στο δίκτυο. Γνωρίζω καλά την αφή δακτυλογράφηση. Το μόνο που θέλω να βελτιωθεί η ταχύτητα μου. |
|
| |||
| |||
| γιατί όταν κάτι το εγκαταστήσετε, μπορείτε να μεταβείτε στο www.nimblefingers.com |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να δοκιμάσετε μια web-based λύση όπως η εξής: http://www.powertyping.com/ Έχει πληκτρολογώντας δοκιμές και δακτυλογράφηση πρακτικής. Επειδή είναι στο διαδίκτυο, θα λειτουργήσει στα Windows / Linux / Mac. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| στο ubuntu.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Radeon Fan Speed εμφανίζεται ως 0RPM στο Λογισμικό Παρακολούθησης | Bandit | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 22η Μαΐου 2009 09:50 |
| Υπάρχει κάποιο λογισμικό που να σαρώσετε όλες μου υλικού και Auto Βρείτε + Οδηγοί ενημέρωση; | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 3 | 5η Μαΐου 2009 20:36 |
| Πώς μπορώ να διαγράψω την πληκτρολόγηση ιστορία; | pest79456 | Γενικά Λογισμικό Chat | 9 | 4η Μαρ 2009 21:46 |
| Ταχύτητα κυκλοφορίας του παλαιού λογισμικού | davydoug | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 4η Ιαν 2008 03:16 |
| Δακτυλογραφήσεις θέσεις σας | alex | Κοινότητας Νέα & Chat | 53 | 27 Νοε 2007 23:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |