![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To moramo raditi na Linuxu, a ja radije da to radi na netu. Znam slijepo kucanje dobro. Samo želim poboljšati moju brzinu. |
|
| |||
| |||
| zašto instalirati nešto kad možete ići na www.nimblefingers.com |
|
| |||
| |||
| Vi mogli isprobati i web-based rješenje ovako: http://www.powertyping.com/ Ima testova i tipkati tipkati praksi. Budući da je na webu, radit će u Windows / Linux / Mac. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| u Ubuntu.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Radeon Fan Speed prikazane kao u 0RPM Monitor Softver | Bandit | Graphics Cards & Monitors | 1 | 22. svibanj 2009 09:50 |
| Postoji li softver koji može skeniranje svih mojih hardvera i Auto Nađite + update Driveri? | cheesepuff | Multimedija i kodeci | 3 | 5. svibanj 2009 20:36 |
| Kako mogu izbrisati utipkajući povijesti? | pest79456 | Općenito Software Chat | 9 | 4. ožujak 2009 21:46 |
| Running brzine stari softver | davydoug | Općenito Software Chat | 7 | 4. siječanj 2008 03:16 |
| Typing vaše postove | alex | Community News & Chat | 53 | 27. studeni 2007 23:00 |
| Thread Tools | |
| |