![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ji turi dirbti Linux ir norėčiau, kad ji veikia internete. Žinau Touch rašyti gerai. Aš tik noriu pagerinti savo greitį. |
|
| |||
| |||
| Kodėl ką nors įdiegti, kai bus galima pereiti prie www.nimblefingers.com |
|
| |||
| |||
| Galite pabandyti interneto sprendimas panašus į šį: http://www.powertyping.com/ Ji turi rašyti testus ir spausdinimo praktika. Kadangi tai yra internete, veiks Windows / Linux / Mac. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Radeon Ventiliatoriaus greitis rodomas kaip 0RPM į monitorius įranga | BANDIT | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Gegužė 22, 2009 09:50 |
| Ar yra programų, kurios gali nuskaityti visas mano Hardware Auto Rasti + atnaujinti tvarkykles? | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 3 | 5 gegužė 2009 20:36 |
| Kaip ištrinti rašyti istoriją? | pest79456 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 9 | 4 kovas 2009 21:46 |
| Greitis senos įrangos | davydoug | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 4 sausis 2008 03:16 |
| Įvedate savo žinutes | Alex | Community News & Chat | 53 | Lapkritis 27, 2007 23:00 |
| Temos įrankiai | |
| |