![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ... Помощ !!!!? Имам купи TOSHIBA L305-S5865 лаптоп от walmart няколко месеца назад, и той дойде с Windows Vista Home Premium, когато инсталирате Ubuntu работи много за няколко рестартира и след това тя замръзва да ровя с думата ровя на екрана, Тогава го изпълва екрана с ровя товарене етап 1.5, какво съм направил погрешно, аз проверих на CD и изтегляне на всичко е наред, нали incompatiable с Ubuntu? Тук са моите система спецификациите: Спецификации Допълнителни спецификации Процесор марката: Intel Тип процесор: Pentium Dual Core Hard Drive Размер: 160GB Система RAM: 2048 MB Показвам Тип на дисплея: 15.4 "TFT Широкоекранен дисплей: Да Максимална резолюция: 1280 х 800 (WXGA) Процесор Multi-Core Технологии: Dual-Core Процесор: Intel Pentium Dual Core T2390 / 1,86 GHz Чипсет Тип: Мобилен Intel GL960 Express Данни автобус Speed: 533 MHz Кеш памет Тип: L2 кеш Инсталиран Размер: 1 MB Склад Hard Drive: 160 GB - Сериен АТА-150 - 5400 об. / мин RAM Инсталиран Размер: 2 GB / 2 GB (макс.) Технологии: DDR2 SDRAM - 667 MHz Конфигурация Особености: 2 х 1 GB Оптичен запис Тип: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM Мрежи Данни Линк протокол: IEEE 802.11b, IEEE 802,11 грама Безжичен LAN Поддържани: Да Видео Графичен процесор / Доставчик: Intel GMA X3100 Динамик видео памет Технологии 4,0 Аудио Аудио Вход: Микрофон Операционна система / софтуер При условие, ОС: Microsoft Windows Vista Home Premium Батерия Технологии: Литиева йон Инсталиран Qty: 1 Бележник Камера Камера Тип: Интегрирана Продукт Размери Ширина: 14,2 в Височина: 1.5 Дълбочина: 10.5 в Тегло: 5,7 LBS Разни Особености: Защита Заключване слота (кабелна ключалка продава отделно), на администраторска парола, система парола, дистанционно стартиране контрол, събуждане по LAN Сила Напрежение Задължителни: AC 120/230 V (50/60 Hz) Производител Гаранция Сервиз & поддръжка: 1 година гаранция Още информация Модел №: L305-S5865 Доставка Тегло (в кг): 8.8 Продукт в см (Д х Ш х В): 16,7 х 5,0 х 14,0 Събрани в страната на произход: САЩ и / или внесени Произход на компоненти: САЩ и / или внесени Wal-Mart №: 000527789 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие вероятно ще трябва да направим Ubuntu преинсталирате.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като ровя е корумпиран, повторно инсталиране ровя използването на този връзка
| |||
| |||
| Да, може да доведе до неправилна инсталирате корумпирани файлове поради замръзване. Преинсталирането да спре проблема, прясна инсталирате обикновено няма работа, но не забравяйте да публикувате върна всичко останало, ако не успее. |
|
| |||
| |||
| Малко мъртъв аз мисля сега пич;) |