![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ... pomáhají !!!!? Jsem koupil Toshiba L305-S5865 notebook od Walmart několik měsíců, a to se stalo s Windows Vista Home Premium, když jsem nainstalovat ubuntu to funguje skvělý pár restartuje a pak to zamrzne na grub se slovem grub na obrazovce pak vyplňuje obrazovku s vkládáním grub stage 1.5, co jsem udělal špatně, jsem cd a download je všechno v pořádku, je to incompatiable s ubuntu? Zde jsou mé systému specifikace: Specifikace Dodatečné specifikace Procesor Výrobce: Intel Typ procesoru: Pentium Duální Core Pevný disk Velikost: 160gigabajt Systémové paměti RAM: 2048 MB Displej Typ displeje: 15,4 "TFT Širokoúhlý displej: Ano Maximální rozlišení: 1280 x 800 (WXGA) Procesor Multi-Core technologie: Dvou-jádrové Procesor: Intel Pentium Duální Core T2390 / 1,86 GHz Typ čipset: Mobile Intel GL960 Express Data Autobus Speed: 533 MHz Cache Memory Typ: L2 cache Instalovaný Velikost: 1 MB Úložiště Pevný disk: 160 GB - Serial ATA-150 - 5400 ot / min RAM Instalovaná velikost: 2 GB / 2 GB (max) Technologie: DDR2 SDRAM - 667 MHz Konfigurace funkce: 2 x 1 GB Optické mechaniky Typ: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM Sítě Data Link Protokol: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g Wireless LAN Podporované: Ano Video Grafika Procesor / Vendor: Intel GMA X3100 Dynamická Video Memory technologií 4,0 Audio Vstup audio: mikrofon Operační systém / Software Za předpokladu, OS: Microsoft Windows Vista Home Premium Baterie Technologie: Lithium-iontová Instalovaný Množství: 1 Notebook kamery Typ fotoaparátu: integrovaný Rozměry výrobku Šířka: 14,2 s Výška: 1,5 s Hloubka: 10,5 s Váha: 5,7 kg Různé Funkce: Bezpečnostní zámek slot (kabelový zámek se prodává samostatně), heslo správce, heslo systém, dálkové ovládání boot, Wake On Lan Síla Napětí Required: AC 120/230 V (50/60 Hz) Záruka výrobce Service & Support: 1 rok záruka Další informace Model č.: L305-S5865 Přepravní váha (v kg): 8,8 Produkt v palcích (L x W x H): 16,7 x 5,0 x 14,0 Sestavených do Země původu: USA a / nebo dovezené Původ Komponenty: USA a / nebo dovezené Wal-Mart číslo: 000527789 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravděpodobně budete muset dělat znovu instalovat Ubuntu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní jako grub je poškozen, re-install grub pomocí tohoto odkaz
| |||
| |||
| ano, je chybná instalace by mohla způsobit poškozené soubory proto mrazu. Přeinstalovali mohl zastavit problém, čerstvé instalaci obvykle funguje, ale podívejte se na příspěvek zpět, pokud vše ostatní selže. |
|
| |||
| |||
| Bit a jeden mrtvý myslím hned mate;)
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP Laptop obrazovky zvyklý Zapněte Pevný disk zvyklý Iniciovat: Světla jsou na Ale ....... | gra | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 5. Srpna 2009 18:28 |
| I Have a Turtle Beach Riveria, která má SPDIF výstup, ale je zvyklý práce v Ubuntu. | lzcracker | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 5 | 22. dubna 2009 19:54 |
| Problém s mým notebook pls někdo pomůže | HelenHorbik | Obecné Software Chat | 2 | 19. Březen 2008 08:05 |
| Linux / Ubuntu a Mincovna, zvyklý spuštění | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 12 | 1. března 2008 03:59 |
| Notebook procesory | Tomas MCA | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 9. září 2007 03:34 |
| Thread Nástroje | |
| |