![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| ... βοήθεια !!!!? Έχω αγοράσει ένα Toshiba L305-S5865 notebook από walmart πριν από μερικούς μήνες, και αυτό έγινε με το Windows Vista Home Premium, όταν θ εγκατάσταση ubuntu δουλεύει για ένα μεγάλο ζευγάρι των επανεκκίνηση και τότε να παγώνει grub με τη λέξη grub στην οθόνη, τότε γεμίζει την οθόνη με το grub στάδιο φόρτωσης 1.5, τι έκανα λάθος, έλεγξα το CD και το "κατεβάσετε" όλα είναι εντάξει, είναι incompatiable με ubuntu; Εδώ είναι το σύστημά μου specs: Προδιαγραφές Πρόσθετες προδιαγραφές Μάρκα Επεξεργαστής: Intel Processor Type: Pentium Dual Core Hard Drive Size: 160GB System RAM: 2048 MB Εμφάνιση Display Type: 15.4 "TFT Widescreen Οθόνη: Ναι Max Resolution: 1280 x 800 (WXGA) Επεξεργαστής Multi-Core Τεχνολογία: Dual-Core Επεξεργαστής: Intel Pentium Dual Core T2390 / 1,86 GHz Chipset Type: Mobile Intel GL960 Express Data Bus Speed: 533 MHz Μνήμη Cache Τύπος: L2 cache Installed Size: 1 MB Αποθήκευση Σκληρός Δίσκος: 160 GB - Serial ATA-150 - 5.400 rpm RAM Εγκατεστημένο Μέγεθος: 2 GB / 2 GB (max) Τεχνολογία: DDR2 SDRAM - 667 MHz Διαμόρφωση Χαρακτηριστικά: 2 x 1 GB Optical Storage Τύπος: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM Δίκτυα Data Link Protocol: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g Wireless LAN Supported: Ναι Βίντεο Graphics Processor / Vendor: Intel GMA X3100 Dynamic Video Memory Technology 4,0 Audio Είσοδος Ήχου: Μικρόφωνο Λειτουργικό Σύστημα / Λογισμικό Υπό την προϋπόθεση OS: Microsoft Windows Vista Home Premium Μπαταρία Τεχνολογία: ιόντων λιθίου Installed Qty: 1 Notebook Camera Κάμερα Τύπος: Ολοκληρωμένο Προϊόν Διαστάσεις Πλάτος: 14.2 σε Ύψος: 1.5 Βάθος: 10.5 σε Βάρος: 5.7 lbs Διάφορα Features: Security lock slot (καλώδιο κλειδώματος πωλείται ξεχωριστά), κωδικός πρόσβασης διαχειριστή, κωδικός πρόσβασης συστήματος, εκκίνησης απομακρυσμένου ελέγχου, μετά σε LAN Ισχύς Voltage Required: AC 120/230 V (50/60 Hz) Εγγύηση Κατασκευαστή Service & Support: 1 χρόνο εγγύηση Περισσότερες Πληροφορίες Όχι Μοντέλο: L305-S5865 Βάρος (σε κιλά): 8.8 Προϊόν Inches (L x Π x Υ): 16,7 x 5,0 x 14,0 Συναρμολογούνται στην Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ και / ή εισάγονται Καταγωγή των Συστατικά: ΗΠΑ ή / και να εισαχθεί Wal-Mart Αρ.: 000527789 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μάλλον θα πρέπει να κάνετε επανεγκατάσταση του Ubuntu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν grub είναι διεφθαρμένοι, εκ νέου εγκατάσταση του grub που χρησιμοποιούν αυτό το σύνδεσμός
| |||
| |||
| ναι, μια ελαττωματική εγκατάσταση θα μπορούσε να προκαλέσει διεφθαρμένα αρχεία, επομένως, την κατάψυξη. Η επανεγκατάσταση θα μπορούσε να σταματήσει το πρόβλημα, μια νέα εγκατάσταση συνήθως την εργασία, αλλά και να είναι σίγουρος για την θέση πίσω, αν όλα τα άλλα αποτύχουν. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bit ενός νεκρού μία νομίζω τώρα mate?)
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HP Laptop Οθόνη Wont Ενεργοπ Hard Drive Wont Έναρξη: φώτα είναι, όμως, στις ....... | Gra | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 5 Αυγ 2009 18:28 |
| Έχω ένα Turtle Beach Riveria, η οποία έχει SPDIF Output, αλλά Wont Εργασία στο Ubuntu. | lzcracker | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 5 | 22 Απρ 2009 19:54 |
| Πρόβλημα με το τετράδιο μου pls βοηθήσει κανείς | HelenHorbik | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 19 Μαρ 2008 08:05 |
| Linux / Ubuntu και Νομισματοκοπείο, συνηθίζει Startup | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 12 | 1η Μαρ 2008 03:59 |
| Notebook μεταποιητές | Tomas MCA | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 9η Σεπτεμβρίου 2007 03:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |