![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ... pomoć !!!!? Ja sam kupio Toshiba L305-S5865 prijenosnik iz walmart neke mjeseca, i ona je došla s Windows Vista Home Premium, kada sam instalirati ubuntu Internet utvrde velik za par restartuje i onda freezes na grub s riječju grub na ekranu, onda puni zaslon s grub loading stage 1,5, što sam to krivo, i provjeravaju CD download i sve je u redu, je li incompatiable sa ubuntu? Evo moj sistem naočale: Specifikacije Dodatne specifikacije Brand Procesor: Intel Vrsta Procesor: Pentium Dual Core Hard Drive Size: 160GB System RAM: 2048 MB Prikaz Vrsta zaslona: 15.4 "TFT Široki zaslon Zaslon: Da Max Resolution: 1280 x 800 (WXGA) Procesor Multi-Core Technology: Dual-Core Procesor: Intel Pentium Dual Core T2390 / 1,86 GHz Chipset Vrsta: Mobile Intel GL960 Express Data Bus Speed: 533 MHz Cache Memory Type: L2 cache Installed Size: 1 MB Pohrana Hard Drive: 160 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm RAM Installed Size: 2 GB / 2 GB (max) Tehnologija: DDR2 SDRAM - 667 MHz Configuration Features: 2 x 1 GB Optička memorija Type: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM Umrežavanje Data Link Protocol: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g Wireless LAN Supported: Yes Video Graphics Processor / Vendor: Intel GMA X3100 Dynamic Video Memory Technology 4,0 Audio Audio ulaz: Mikrofon Operacijski sustav / Software Provided OS: Microsoft Windows Vista Home Premium Baterija Tehnologija: Lithium ion Installed Qty: 1 Notebook Camera Vrsta Kamera: Integrirana Dimenzije proizvoda Širina: 14,2 u Visina: 1.5 in Dubina: 10.5 in Weight: 5.7 lbs Razno Features: Security zaključavanja utora (kabel zaključati prodano odvojeno), administratorska lozinka, sustav lozinku boot daljinskog upravljanja, probudite na LAN Snaga Potrebna Voltage: AC 120/230 V (50/60 Hz) Proizvođač Jamstvo Service & Support: 1 godina jamstvo Više informacija Model No: L305-S5865 Otprema Težina (u kg): 8,8 Proizvoda u Inches (L x W x H): 16,7 x 5,0 x 14,0 Sastavljen u zemlji porijekla: SAD-a i / ili da je uvezena Komponente Porijeklo: SAD-a i / ili da je uvezena Wal-Mart broj: 000527789 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vjerojatno ćete morati napraviti Ubuntu reinstalirati.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zvuči kao grub je korumpirano, ponovno instalirati grub koristite ovu veza
| |||
| |||
| Da, neispravan instalirati mogla uzrokovati pokvarene datoteke stoga zamrzavanje. Ponovno instalirajte mogao zaustaviti problem, svježu instalaciju obično ne rade, ali se pobrinite da se post vrati ako sve ostalo ne uspije. |
|
| |||
| |||
| Bit je jedan mrtav mislim sad mate;)
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop HP Screen navika Uključite Hard Drive navika Pokreni: Svjetla na Ali ....... | Gra | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 5. kolovoz 2009 18:28 |
| Imam Turtle Beach Riveria, koji ima SPDIF izlaz, ali navika Rad u Ubuntu. | lzcracker | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 22. travanj 2009 19:54 |
| Problem s moj bilježnica itko pls help | HelenHorbik | Općenito Software Chat | 2 | 19. ožujak 2008 08:05 |
| Linux / Ubuntu i Mint, navika Startup | ashaiba | Linux OS i alternativna | 12 | 1. ožujak 2008 03:59 |
| Notebook procesori | Tomas MCA | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 9. rujna 2007 03:34 |
| Thread Tools | |
| |