![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| ... Súgó !!!!? Én vettem egy Toshiba L305-S5865 noteszgép a Walmart néhány hónappal ezelőtt, és eljött a Windows Vista Home Premium, mikor telepíteni ubuntu ez szerkezet nagy részére egy pár újraindul majd lefagy, hogy kivágják a grub szó a képernyőn, akkor tölti be a képernyőt a grub telítő fázisban 1.5, Mit csináltam rosszul, azt ellenőrizték a CD és a letöltés minden rendben van, ez incompatiable az ubuntu? Itt vannak a rendszer specs: Specifikáció További adatok Processor Brand: Intel Processzor típusa: Pentium Dual Core Merevlemez mérete: 160GB System RAM: 2048 MB Megjelenít Kijelző típus: 15,4 "TFT Widescreen Display: Yes Maximális felbontás: 1280 x 800 (WXGA) Processzor Multi-Core Technology: Dual-Core Processzor: Intel Pentium Dual Core T2390 / 1,86 GHz Chipset Type: Mobile Intel GL960 Express Data Bus Speed: 533 MHz Cache memória Típus: L2 cache Telepített méret: 1 MB Tárolás Merevlemez: 160 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm RAM Telepített méret: 2 GB / 2 GB (max) Technológia: DDR2 SDRAM - 667 MHz Konfiguráció Szolgáltatások: 2 x 1 GB Optikai adattárolás Típus: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM Hálózatépítés Data Link Protocol: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g Wireless LAN Supported: Yes Videó Graphics Processor / Vendor: Intel GMA X3100 Dynamic Video Memory Technology 4,0 Audio Audio Input: Microphone Operating System / Software Feltéve OS: Microsoft Windows Vista Home Premium Akkumulátor Technológia: Lithium-ion Telepített Mennyiség: 1 Notebook Kamera Fényképezőgép típusa: Integrált Termék méretei Width: 14.2 in Magasság: 1.5 Depth: 10.5 in Súly: 5,7 kg Vegyes Tulajdonságok: Biztonsági zár slot (cable lock külön), rendszergazda jelszavát, a rendszer jelszót, távoli boot-ellenőrzés, Wake On LAN Hatalom Szükséges feszültség: 120/230 V AC (50/60 Hz) Gyári Garancia Service & Support: 1 év garancia További információ Model No.: L305-S5865 Szállítási súly (font): 8,8 Termék hüvelykben (L x Sz x H): 16,7 x 5,0 x 14,0 Összegyûltek Származási hely: Egyesült Államok és / vagy importált Származása Összetevők: USA és / vagy importált Wal-Mart No.: 000527789 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön valószínűleg nem a Ubuntu újratelepítéséhez.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hangzik grub hibás, újra grub használata láncszem
| |||
| |||
| igen, egy hibás telepítse okozhat sérült fájlokat, ezért befagyasztása. Újratelepítése lehet megállítani a problémát, friss install általában nem működik, de biztosítani kell, hogy postai úton vissza, ha minden mást nem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Darab egy halott Azt hiszem, most már el;)