![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| ... עזרה !!!!? יש לי קנה Toshiba L305-S5865 מחברת מ walmart לפני כמה חודשים, והוא הגיע עם Windows Vista Home Premium, כאשר אני מתקין את Ubuntu זה פועל היטב עבור כמה מחדש ואז זה ההקפאה כדי לחפור את המילה GRUB על המסך, אז הוא ממלא את המסך עם זחל טוען שלב 1,5, מה עשיתי לא נכון, בדקתי את התקליטורים ואת להוריד כל דבר טוב, זה incompatiable עם Ubuntu? להלן מפרט המערכת שלי: מפרט פרטים מפרט מותג מעבד: אינטל סוג מעבד: פנטיום Dual Core גודל הדיסק הקשיח: 160GB מערכת זיכרון RAM: 2048 MB תצוגה סוג תצוגה: 15.4 "TFT Widescreen תצוגה: כן רזולוציה מקסימלית: 1280 x 800 (WXGA) מעבד ריבוי הליבות טכנולוגיה: dual-core מעבד: Intel Pentium Dual Core T2390 / 1.86 GHz סוג שבבים: Mobile Intel GL960 Express נתונים אוטובוס מהירות: 533 MHz זיכרון מטמון סוג: מטמון L2 הותקן גודל: 1 MB אחסון Hard Drive: 160 GB - Serial ATA-150 - 5400 RPM זיכרון RAM הותקן גודל: 2 GB / 2 GB (מקסימום) טכנולוגיה: DDR2 SDRAM - 667 MHz תצורת תכונות: 2 x 1 GB Optical Storage סוג: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM רישות קישור נתוני פרוטוקול: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g Wireless LAN נתמכים: כן וידאו גרפיקה מעבד / ספק: Intel GMA X3100 טכנולוגיית זיכרון וידאו דינמי 4,0 אודיו קלט אודיו: מיקרופון מערכת הפעלה / תוכנה מערכת ההפעלה שסופקו: Microsoft Windows Vista Home Premium סוללה טכנולוגיה: ליתיום יון הותקן כמות: 1 Notebook מצלמה סוג מצלמה: Integrated מוצר מימדים רוחב: 14.2 ב גובה: 1.5 ב עומק: 10.5 ב משקל: 5.7 £ שונות תכונות: מנעול אבטחה משבצת (נמכר בנפרד כבל לנעול), סיסמת מנהל המערכת, המערכת הסיסמה האתחול שליטה מרחוק, להעיר על LAN כוח מתח נדרש: AC 120/230 V (50/60 הרץ) אחריות יצרן שירות ותמיכה: 1 שנה אחריות מידע נוסף מס 'דגם: L305-S5865 משלוח משקל (פאונד ב): 8.8 מוצרי אינץ '(L x W x H): 16.7 x 5.0 x 14.0 התאספו ב ארץ מוצא: ארצות הברית ו / או מיובאים מקור מרכיבים: ארה"ב ו / או מיובאים Wal-Mart מס ': 000527789 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה כנראה צריך לעשות Ubuntu מחדש.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו זחל פגום, התקן מחדש לחפור שימוש קישור
| |||
| |||
| כן, להתקין את הפגום עלול לגרום מושחתים קבצים לכן הקפאה. התקנה מחדש יכולה להפסיק את הבעיה, התקן טרי בדרך כלל עובד, אך הקפד לכתוב בחזרה אם כל השאר נכשל. |
|
| |||
| |||
| מעט מת אחד, אני חושב עכשיו זוג;) |