![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ... Help !!!!? Es nopirku Toshiba L305-S5865 notebook no walmart dažus mēnešus atpakaļ, un tas bija ar Windows Vista Home Premium, kad es instalēt Ubuntu tas darbojas liels, lai pāris restartējas un tad iesaldē lai izrakt ar vārdu grub uz ekrāna, Pēc tam tas aizpilda ekrānu ar grub iekraušana stadijā 1.5, Ko es daru nepareizi, es pārbauda cd un lejupielādēt viss ir ok, tas incompatiable ar Ubuntu? Šeit ir manas sistēmas tehniskie parametri: Specifikācijas Papildu specifikācijas Processor Ražotājs: Intel Processor Type: Pentium Dual Core Hard Drive Size: 160GB System RAM: 2048 MB Parādīt Displeja tips: 15.4 "TFT Widescreen Display: Yes Max Resolution: 1280 x 800 (WXGA) Processor Multi-Core Technology: Dual-Core Procesors: Intel Pentium Dual Core T2390 / 1.86 GHz Chipset Type: Intel GL960 Express Data Bus Speed: 533 MHz Cache Memory Type: L2 kešatmiņa Installed Size: 1 MB Glabāšana Hard Drive: 160 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm RAM Installed Size: 2 GB / 2 GB (max) Technology: DDR2 SDRAM - 667 MHz Configuration Features: 2 x 1 GB Optical Storage Type: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM Networking Data Link Protocol: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g Wireless LAN Supported: Yes Video Graphics Processor / Vendor: Intel GMA X3100 Dynamic Video Memory Technology 4,0 Audio Audio Input: Microphone Operating System / Software OS Provided Microsoft Windows Vista Home Premium Battery Tehnoloģija: Litija jonu Installed Qty: 1 Notebook Camera Camera Type: Integrated Cena citur Platums: 14.2 in Augstums: 1.5 in Dziļums: 10.5 Svars: 5,7 £ Dažādi Features: Security lock slot (cable lock pārdod atsevišķi), administratora parole, sistēma paroli, tālvadības boot kontrole, wake on LAN Jauda Voltage Required AC 120/230 V (50/60 Hz) Manufacturer Warranty Service & Support: 1 year warranty Papildinformācija Model No: L305-S5865 Shipping Weight (mārciņās): 8.8 Prece Inches (L x W x H): 16.7 x 5.0 x 14.0 Samontētās Izcelsmes valsts: ASV un / vai importē Izcelsmes sastāvdaļas: ASV un / vai importē Wal-Mart No: 000527789 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums droši vien nāksies darīt Ubuntu jāpārinstalē.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izklausās grub ir bojāts, atkārtoti instalēt grub, izmantojot šo saite
| |||
| |||
| Jā, bojātu instalēt var radīt korupcijas failus tāpēc sasalšanas. Pārinstalēt varētu pārtraukt problēmu, svaigi instal parasti nav darbs, bet pārliecinieties, lai nosūtītu atpakaļ, ja viss pārējais neizdodas. |
|
| |||
| |||
| Mazliet miris, ko es domāju, ka tagad mate;)
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |