![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ... pomoc !!!!? Mam kupił Toshiba L305-S5865 notebook z walmart kilka miesięcy temu, a wraz z Windows Vista Home Premium, kiedy mogę zainstalować Ubuntu to doskonale na kilka ponownie uruchomiony, a następnie zawiesza się ze słowem grub grub na ekranie, to wypełnia ekran grub ładowanie etapie 1.5, co zrobiłem źle, i sprawdzeniu cd i pobrać wszystko jest ok, to jest incompatiable z ubuntu? Oto mój system SPECS: Specyfikacja Dodatkowe dane techniczne Processor Brand: Intel Typ procesora: Pentium Dual Core Hard Drive Size: 160 GB System RAM: 2048 MB Wyświetlać Display Type: 15.4 "TFT Widescreen Display: Tak Maks. rozdzielczość: 1280 x 800 (WXGA) Procesor Multi-Core Technology: Dual-Core Procesor: Intel Pentium Dual Core T2390 / 1,86 GHz Chipset Type: Mobile Intel GL960 Express Dane Bus Speed: 533 MHz Cache Memory Typ: Pamięć podręczna L2 Zainstalowane Rozmiar: 1 MB Przechowywanie Dysk twardy: 160 GB - Serial ATA-150 - 5400 obr / min RAM Installed Size: 2 GB / 2 GB (max) Technologia: DDR2 SDRAM - 667 MHz Konfiguracja Cechy: 2 x 1 GB Optical Storage Typ: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM Networking Data Link Protocol: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g Wireless LAN Supported: Tak Video Graphics Processor / Vendor: Intel GMA X3100 Dynamic Video Memory Technology 4.0 Audio Wejście audio: Mikrofon System operacyjny / Oprogramowanie Udostępnione OS: Microsoft Windows Vista Home Premium Bateria Technologia: litowo-jonowy Installed Qty: 1 Notebook Camera Typ aparatu: Zintegrowane Wymiary produktu Szerokość: 14,2 w Wysokość: 1,5 w Głębokość: 10,5 w Waga: 5,7 kg Miscellaneous Features: Security lock slot (cable lock sprzedawane oddzielnie), hasło administratora systemu hasło zdalnego uruchamiania kontroli, w wyniku LAN Moc Voltage Required: AC 120/230 V (50/60 Hz) Gwarancja producenta Service & Support: 1 rok gwarancji Więcej informacji Nr modelu: L305-S5865 Wysyłka Waga (w funtach): 8,8 Produkt w Inches (L x szer. x wys.): 16,7 x 5,0 x 14,0 Montowanych w kraju pochodzenia: USA i / lub importowanych Pochodzenie Składniki: USA i / lub importowanych Wal-Mart nr: 000527789 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prawdopodobnie konieczne będzie musiał dokonać ponownej instalacji Ubuntu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| brzmi jak gruba jest uszkodzony, ponownie zainstalować gruba zastosowaniem łącze
| |||
| |||
| Tak, może być przyczyną wadliwego zainstalować uszkodzone pliki zatem zera. Ponowna instalacja może zakończyć problem, zainstaluj nową pracę, ale zwykle nie należy z powrotem po gdyby wszystko inne sposoby zawiodły. |
|
| |||
| |||
| Trochę martwy jeden Myślę teraz mate;)
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |