![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ... Pomáhajú !!!!? Jsem koupil Toshiba L305-S5865 notebook od Wal niekoľko mesiacov, a to sa stalo s Windows Vista Home Premium, keď som nainstalovat ubuntu to funguje skvelý pár reštartuje a potom to zamrzne na grub sa slovom grub na obrazovke potom vyplní obrazovku s vkladaním grub stage 1.5, čo som urobil zle, som cd a download je všetko v poriadku, je to incompatiable s ubuntu? Tu sú moje systému špecifikácie: Špecifikácia Dodatočné špecifikácie Procesor Výrobca: Intel Typ procesoru: Pentium Duální Core Pevný disk Veľkosť: 160gigabajt Systémovej pamäte RAM: 2048 MB Displej Typ displeja: 15,4 "TFT Širokouhlý displej: Áno Maximálne rozlíšenie: 1280 x 800 (WXGA) Procesor Multi-Core technológie: Dvou-jádrové Procesor: Intel Pentium Duální Core T2390 / 1,86 GHz Typ čipset: Mobile Intel GL960 Express Data Autobus Speed: 533 MHz Cache Memory Typ: L2 cache Inštalovaný Veľkosť: 1 MB Úložisko Pevný disk: 160 GB - Serial ATA-150 - 5400 ot / min RAM Inštalovaná veľkosť: 2 GB / 2 GB (max) Technológia: DDR2 SDRAM - 667 MHz Konfigurácia funkcie: 2 x 1 GB Optické mechaniky Typ: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM Siete Data Link Protokol: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g Wireless LAN Podporované: Áno Video Grafika Procesor / Vendor: Intel GMA X3100 Dynamické Video Memory technológií 4,0 Audio Vstup audio: mikrofón Operačný systém / Software Za predpokladu, OS: Microsoft Windows Vista Home Premium Batérie Technológia: Lítium-iónová Inštalovaný Množstvo: 1 Notebook kamery Typ fotoaparátu: integrovaný Rozmery výrobku Šírka: 14,2 s Výška: 1,5 s Hĺbka: 10,5 s Váha: 5,7 kg Rôzne Funkcia: Bezpečnostný zámok slot (káblový zámok sa predáva samostatne), heslo správcu, heslo systém, diaľkové ovládanie boot, Wake On Lan Sila Napätie Required: AC 120/230 V (50/60 Hz) Záruka výrobcu Service & Support: 1 rok záruka Ďalšie informácie Model č: L305-S5865 Prepravná váha (v kg): 8,8 Produkt v palcoch (L x W x H): 16,7 x 5,0 x 14,0 Zostavených do Krajina pôvodu: USA a / alebo dovážané Pôvod Komponenty: USA a / alebo dovážané Wal-Mart číslo: 000527789 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravdepodobne budete musieť robiť znova nainštalovať Ubuntu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie ako grub je poškodený, re-install grub pomocou tohto odkaz
| |||
| |||
| áno, je nesprávna inštalácia by mohla spôsobiť poškodené súbory preto mrazu. Přeinstaloval mohol zastaviť problém, čerstvé inštalácii zvyčajne funguje, ale pozrite sa na príspevok späť, ak všetko ostatné zlyhá. |
|
| |||
| |||
| Bit a jeden mŕtvy myslím hned mate;)
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HP Laptop obrazovky zvyknutý Zapnite Pevný disk zvyknutý Otvorenie: Svetlá sú na Ale ....... | gra | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 5. augusta 2009 18:28 |
| I Have a Turtle Beach Riveria, ktorá má SPDIF výstup, ale je zvyknutý práca v Ubuntu. | lzcracker | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 5 | 22. apríla 2009 19:54 |
| Problém s mojím notebook pls niekto pomôže | HelenHorbik | Všeobecné Software Chat | 2 | 19. Marec 2008 08:05 |
| Linux / Ubuntu a Mincovna, zvyknutý spustení | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 12 | 1. marca 2008 03:59 |
| Notebook procesory | Tomas MCA | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 9. septembra 2007 03:34 |
| Thread Tools | |
| |