![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ... Помоћ !!!!? Ја сам купио Тосхиба Л305-С5865 преносник из уалмарт неке месеца, и она је дошла са Уиндоус Виста Хоме Премиум, када сам инсталирати убунту то утврде велик за пар рестартује и онда фреезес на груб са речју груб на екрану, онда пуни екран са груб лоадинг стаге 1,5, што сам то криво, и проверавају ЦД доунлоад и све је у реду, је ли инцомпатиабле са убунту? Ево мој систем наочаре: Спецификације Додатне спецификације Бранд Процесор: Интел Врста Процесор: Пентиум Дуал Цоре Хард Дриве Сизе: 160ГБ Сыстем РАМ: 2048 МБ Приказ Врста екрана: 15/4 "ТФТ Широки екран Екран: Да Макс Ресолутион: 1280 кс 800 (УКСГА) Процесор Мулти-Цоре Тецхнологы: Дуал-Цоре Процесор: Интел Пентиум Дуал Цоре Т2390 / 1,86 ГХз Цхипсет Врста: Мобиле Интел ГЛ960 Експресс Дата Бус Спеед: 533 МХз Цацхе Меморы Тыпе: Л2 цацхе Инсталлед Сизе: 1 МБ Чување Хард Дриве: 160 ГБ - Сериал АТА-150 - 5400 рпм РАМ Инсталлед Сизе: 2 ГБ / 2 ГБ (макс) Технологија: ДДР2 СДРАМ - 667 МХз Цонфигуратион Феатурес: 2 кс 1 ГБ Оптичка меморија Тыпе: ДВД ± РУ (± Р ДЛ) / ДВД-РАМ Умрежавање Дата Линк Протоцол: ИЕЕЕ 802.11б, ИЕЕЕ 802.11г Уирелесс ЛАН Суппортед: Ыес Видео Грапхицс Процессор / Вендор: Интел ГМА Кс3100 Дынамиц Видео Меморы Тецхнологы 4,0 Аудио Аудио улаз: Микрофон Оперативни систем / Софтуаре Провидед ОС: Мицрософт Уиндоус Виста Хоме Премиум Батерија Технологија: Литхиум ион Инсталлед Кты: 1 Нотебоок Цамера Врста Камера: Интегрисана Димензије производа Ширина: 14,2 у Висина: 1/5 ин Дубина: 10/5 ин Уеигхт: 5/7 лбс Разно Феатурес: Сецуриты закључавања слот (кабл увојак продато одвојено), администраторска лозинка, систем лозинку боот даљинског управљања, пробудите на ЛАН Снага Потребна Волтаге: АЦ 120/230 В (50/60 Хз) Произвођач Гаранција Сервице & Суппорт: 1 година гаранција Више информација Модел Но: Л305-С5865 Отпрема Тежина (у кг): 8,8 Производа у Инцхес (Л кс У кс Х): 16,7 кс 5,0 кс 14,0 Састављен у земљи порекла: САД-а и / или да је увезена Компоненте Поријекло: САД-а и / или да је увезена Уал-Март број: 000527789 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вероватно ћете морати направити Убунту наново.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| звучи као груб је корумпиран, поново инсталирате груб користите ову веза
| |||
| |||
| Да, неисправан инсталирате могла изазвати покварене датотеке стога замрзавање. Поново инсталирајте могао зауставити проблем, чисту инсталацију обично не раде, али се побрините да се пост врати ако све остало не успе. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бит је један мртав мислим сад мате;)
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп ХП Сцреен навика Укључите Хард Дриве навика Покрени: светла на Али ....... | Гра | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 8 | 5 аугуст 2009 18:28 |
| Имам Туртле Беацх Ривериа, који има СПДИФ излаз, али навика Рад у Убунту. | лзцрацкер | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 5 | 22 април 2009 19:54 |
| Проблем са мој Беленжица ико плс хелп | ХеленХорбик | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 19 март 2008 08:05 |
| Линукс / Убунту и Минт, навика Стартуп | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 12 | 1 март 2008 03:59 |
| Нотебоок процесори | Томас МЦА | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 9. септембра 2007 03:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |