![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| ... !!!!? yardım Ben WalMart bazı ay önce Toshiba L305-S5865 gelen dizüstü almış ve Windows Vista Home Premium ile ne zaman i Ubuntu harika yeniden bir çift için, daha sonra da ekrandaki kelime GRUB ile çapalamak için donuyor çalışır yüklemek geldi, sonra GRUB yükleme aşamasında 1,5 ile ekranı doldurur, ne yanlış ne yaptı, i ve indirmek herşey yolunda mı CD kontrol Ubuntu bu incompatiable olan nedir? İşte benim sistem özellikleri şunlardır: Özellikler Ek Özellikler İşlemci Marka: Intel İşlemci Tipi: Pentium Çift Çekirdekli Sabit Disk Boyutu: 160GB Sistem RAM: 2048 MB Göstermek Ekran Türü: 15,4 "TFT Geniş Ekran: Evet Maksimum Çözünürlük: 1280 x 800 (WXGA) İşlemci Çok Çekirdek Teknolojisi: Çift-Çekirdekli İşlemci: Intel Pentium Dual Core T2390 / 1,86 GHz Chipset Type: Mobile Intel GL960 Express Veri İş Hız: 533 MHz Önbellek Türü: L2 önbellek Yüklü Boyut: 1 MB Depo Sabit Disk: 160 GB - Serial ATA-150 - 5400 d / d RAM Yüklü Boyut: 2 GB / 2 GB (max) Teknoloji: DDR2 SDRAM - 667 MHz Yapılandırma Özellikler: 2 x 1 GB Optik Sürücüler Türü: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM Ağ Data Link Protocol: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g Kablosuz LAN Desteklenen: Evet Video Grafik İşlemci / Vendor: Intel GMA X3100 Dinamik Video Bellek Teknolojisi 4,0 Ses Ses Girişi: Mikrofon İşletim Sistemi / Yazılım OS Provided: Microsoft Windows Vista Home Premium Pil Teknoloji: Lityum iyon Yüklü Mkt: 1 Dizüstü Kamera Kamera Tipi: Entegre Ürün Boyutları Genişlik: 14,2 olarak Yükseklik: 1.5 Derinlik: 10.5 olarak Ağırlık: 5,7 lb Çeşitli Özellikler: Güvenlik kilidi yuvası (kablo kilidi ayrı satılır), yönetici şifresi, şifre sistemi, uzaktan önyükleme kontrolü, LAN'ınızdaki ardından Güç Gerekli Voltaj: AC 120/230 V (50/60 Hz) Üretici Garanti Servis & Destek: 1 yıl garanti Daha Fazla Bilgi Model No: L305-S5865 Sipariş Ağırlık pound (olarak): 8,8 Ürün İnches olarak (L x G x Y): 16.7 x 5.0 x 14,0 Country of Origin olarak monte: ABD ve / veya ithal Origin bileşenlerin: ABD ve / veya ithal Wal-Mart No: 000527789 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Muhtemelen bir Ubuntu yeniden yapmanız gerekecektir.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| çapalamak gibi sesler, yeniden bozuk-install GRUB Bu kullanarak bağlantı
| |||
| |||
| evet, hatalı bir nedenle dondurma bozuk dosyaları neden olabilir yükleyin. Yeniden yükleme, yeni bir genellikle yüklemek ancak tüm bunlardan sonuç alamazsanız geri göndermek için emin olun işliyor sorunu durdurabilirim. |
|
| |||
| |||
| Ölü bir şimdi dostum düşünüyorum Bit of;)
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |