![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ... Допомога !!!!? Я купив Toshiba L305-S5865 ноутбук від Walmart кілька місяців тому, і він прийшов з Windows Vista Home Premium, при встановленні Ubuntu вона чудово працює на пару перезавантажиться і почне вона замерзає в GRUB зі словом GRUB на екрані, Потім він заповнює весь екран при завантаженні GRUB етапі 1.5, Що я зробив неправильно, я перевірив компакт-диск і отримати всі нормально, це incompatiable з Ubuntu? Ось мої характеристики системи: Специфікації Додаткові характеристики Марка процессора: Intel Тип процесора: Pentium Dual Core Hard Drive Size: 160GB System RAM: 2048 МБ Відображати Тип дисплея: 15,4 "TFT Широкоекранний дисплей: Да Максимальна роздільна здатність: 1280 x 800 (WXGA) Процесори Multi-Core Technology: Dual-Core Процесор: Intel Pentium Dual Core T2390 / 1.86 ГГц Набір мікросхем Тип: Mobile Intel GL960 Express Дані Швидкість шини: 533 МГц Кеш пам'ять Тип: кеш L2 Встановлення: 1 МБ Сховище Жорсткий диск: 160 GB - Serial ATA-150 - 5400 об / хв ОЗУ Встановлена Розмір: 2 Гб / 2 Гб (макс.) Технологія: DDR2 SDRAM - 667 МГц Конфігурація Особливості: 2 х 1 Гб Оптичні накопичувачі Тип: DVD ± RW (± R DL) / DVD-RAM Мережа Data Link Protocol: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g Wireless LAN Supported: так Відео Graphics Processor / Vendor: Intel GMA X3100 Dynamic Video Memory Technology 4.0 Аудіо Аудіо вхід: мікрофон Операційна система Надані ОС: Microsoft Windows Vista Home Premium Акумулятор Технологія: Літій-іонна Встановлена Кількість: 1 Ноутбук камери Тип камери: Комплексне Розміри виробу Ширина: 14.2 В Висота: 1,5 В Глибина: 10.5 Вага: 5,7 кг Різне Особливості: Security Lock Slot (трос продається окремо), пароль адміністратора, системний пароль, віддалений контроль завантаження, Wake On LAN Сила Необхідна напруга: AC 120/230 V (50/60 Hz) Гарантія виробника Служба & підтримки: 1 рік гарантії Додаткова інформація Модель №: L305-S5865 Вага (у фунтах): 8.8 Продукт у дюймах (Д х Ш х В): 16,7 х 5,0 х 14,0 Зібрані в країну їхнього походження: США і / або імпортованих Походження компонентів: США і / або імпортованих Wal-Mart №: 000527789 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви, ймовірно, доведеться робити перевстановити Ubuntu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже GRUB пошкоджений, переустановіть GRUB використання цього посилання
| |||
| |||
| Так, несправним може призвести до встановлення пошкоджених файлів Тому заморожування. Установка може зупинити цю проблему, встановіть свіжі правило працює, але не забудьте повернутися пост, якщо все інше не дасть результатів. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трохи мертвий тепер я думаю Mate;)
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук HP екрану Wont Увімкніть Hard Drive Wont Ініціювати: горять Але ....... | Гра | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 5 серпня 2009 18:28 |
| У мене є Turtle Beach Riveria, який вихід SPDIF, але це не спрацюють в Ubuntu. | lzcracker | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 5 | 22 квітня 2009 19:54 |
| Проблема з моїм ноутбуком комусь допомагаємо PLS | HelenHorbik | General Software чат | 2 | 19 березня 2008 08:05 |
| Linux / Ubuntu і м'ятою, звичай запуск | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 12 | 1 березня 2008 03:59 |
| Процесори для ноутбуків | Томас McA | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 9 вересня 2007 03:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |