![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ОК, така съм на Windows XP базирани човек и знаете faiir битов около Бих казал: P и аз сега имам Ubuntu 7,04 и аз наистина нужда от помощ за това как да го използвате може някой да ми хвърли основи, като например изтеглянето, защото Имам нужда someeee Помощ благодарности Wolf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ubuntuforums е мястото, където да получа по-голямата част от помощта ми, какво с уроци и всичко, на разположение
| |||
| |||
| Опитайте търсене Google за Ubunutu.This ще ти помогна. |
|
| |||
| |||
| , когато инсталирате хвърли на терминала аз винаги получавам грешка Как мога да се фиксират Wolf |
|
| |||
| |||
| това, което се опитват да се инсталират? Опитайте да търсите каквото и да искате да инсталирате от Добавяне / изтриване на програмата ... търсене на софтуер.
__________________ Jinnat Ul Хасан SEO блог - Как да достигне # 1 в Google Любовта Gadgets! Проверете Последни Gadgets Свободно уебсайтове SEO Преглед |
|
| |||
| |||
| isint там: ( Wolf |
|
| |||
| |||
| Аз съм просто се опитват да използват просто КДМ тема мениджър искал нищо голям и ако аз арго инсталирате след това какво точката на нея като Wolf |
|
| |||
| |||
| Цитат:
както казах, има много ubuntuforums как-tos, ако търсене. |
|
| |||
| |||
| Ubuntu Писти Gnome. Така че, ако инсталирате KDE теми, трябва да преминете към KDE прозорец мениджър. Но първото нещо първи. 1. Знаете ли инсталирате Ubuntu 7,04 или се изпълняват на живо CD? 2. Инсталирането се извършва чрез Synaptic по системата - администрация 3. Ако наистина искаш KDE, изтеглете Kbuntu или Mepis |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Смяна на Windows XP от Линукс за Netbook | haysey9 | Windows операционни системи | 6 | 17 Feb 2009 16:39 |
| Помощ! instaling Windows върху Linux! | benst290 | Windows операционни системи | 4 | 29 Дек 2008 06:33 |
| Линукс за Windows | CodeFreakC | Linux & Алтернативни OS | 7 | 12 ноември 2008 15:49 |
| Как да възстановите файлове от Windows, използвайки Linux Live CD | Cew27 | Linux & Алтернативни OS | 7 | 4 април 2008 03:38 |
| Linux или Windows или и двете! | Cew27 | Linux & Алтернативни OS | 3 | 1-во Фев 2008 19:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |