![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok tak jsem se systémem Windows XP založenou osobu a znáte faiir bit asi bych řekl: P a i nyní ubuntu 7.04 a já opravdu potřebují pomoc, jak používat může kdokoliv vzít mou hodil základy, jako je stahování, protože Potřebuju pomoct someeee díky Wolf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ubuntuforums je místo, kde jsem většinu mé pomoci, co s návody a vše je k dispozici
| |||
| |||
| Zkuste hledat na Google Ubunutu.This pomůže. |
|
| |||
| |||
| Když jsem hodil instalace terminálu i vždycky dostanu chybu Jak mohu opravit Wolf |
|
| |||
| |||
| co jste se snažili nainstalovat? Snažte se hledat to, co chcete nainstalovat z Přidat / Odstranit Program ... vyhledat dostupný software.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Jak jsem dosah # 1 v Google Love Gadgets! Podívejte se na nejnovější Gadgets Bezplatná aktualizace webových stránek SEO |
|
| |||
| |||
| isint tam: ( Wolf |
|
| |||
| |||
| Jsem jen snaží jednoduše použít kdm manažer témat jako nic velkého, a pokud i cant nainstalovat potom co se to s bodem Wolf |
|
| |||
| |||
| Citace:
jak jsem řekl, ubuntuforums má spoustu how-tos, pokud budete vyhledávat. |
|
| |||
| |||
| Spustí Ubuntu Gnome. Takže pokud chcete instalovat KDE témata, musíte přepnout do KDE správce oken. Ale první, co nejdříve. 1. Měli byste nainstalovat Ubuntu 7.04 nebo jste spuštění live cd? 2. Instalace se provádí přes Synaptic v rámci systému - správa 3. Pokud opravdu chcete KDE, stáhněte Kbuntu nebo Mepis |