![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
ok έτσι είμαι σε έναν υπολογιστή με Windows XP που βασίζονται πρόσωπο και γνωρίζουν faiir bit περίπου θα ήθελα να πω: P και τώρα πρέπει ubuntu 7,04 και πραγματικά χρειάζεται κάποια βοήθεια για το πώς μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς λάβει μου πέταξε τα βασικά όπως η λήψη, διότι Χρειάζομαι βοήθεια someeee
ευχαριστώ Wolf |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ubuntuforums είναι που έχω τα περισσότερα από τη βοήθειά μου, αυτό που με tutorials και πάντα διαθέσιμη
|
|||
|
|||
|
Δοκιμάστε την αναζήτηση στο Google για Ubunutu.This θα σας βοηθήσει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Όταν κάνω εγκατάσταση έριξε το τερματικό θ πάντοτε ένα σφάλμα
Πώς μπορώ να το διορθώσω Wolf |
|
|
|||
|
|||
|
αυτό που προσπαθούσαν να εγκαταστήσετε;
Προσπαθήστε να αναζητήσετε οτιδήποτε θέλετε να εγκαταστήσετε από Προσθήκη / Διαγραφή Πρόγραμμα ... έρευνα για το διαθέσιμο λογισμικό.
|
|||
|
|||
|
isint εκεί: (
Wolf |
|
|
|||
|
|||
|
Είμαι απλά προσπαθούμε να χρησιμοποιούν kdm διαχείριση θεμάτων όπως η μεγάλη και αν τίποτα δεν θ επίκλισης εγκατάσταση τότε whats το σημείο που θα
Wolf |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
όπως είπα, ubuntuforums έχει παρτίδες πώς-ΟΤ, εάν κάνετε αναζήτηση. |
|
|
|||
|
|||
|
Τρέχει Ubuntu Gnome. Έτσι, εάν κάνετε εγκατάσταση KDE θέματα, θα πρέπει να στραφούν στο KDE διαχειριστή.
Αλλά πρώτα πράγματα πρώτα. 1. Μήπως μπορείτε να εγκαταστήσετε το Ubuntu 7.04 ή είσαι η λειτουργία Live CD; 2. Η εγκατάσταση γίνεται μέσω του συστήματος Synaptic - διοίκηση 3. Αν θέλετε πραγματικά KDE, κατεβάστε Kbuntu ή Mepis |