![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok, tako sam Windows XP i zasnovane osobu znate o bitnim faiir Dajte recite: P i ja sada ubuntu 7,04 i JA stvarno potreba neki pomoć o tome kako ga koristiti bilo tko može uzeti moju baciše osnove kao što su zbog preuzimanja Trebam pomoć someeee hvala Wolf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ubuntuforums je, gdje sam se većina mojih pomoć, što sa tutoriali, sve na raspolaganju
| |||
| |||
| Pokušajte pretražiti na Ubunutu.This Google će Vam pomoći. |
|
| |||
| |||
| kad sam instalirati bacili u terminalu sam uvijek doći do pogreške Kako mogu popraviti Wolf |
|
| |||
| |||
| ono što su pokušavate instalirati? Pokušajte pretraživati ono što želite instalirati iz Dodaj / Ukloni program ... traženje dostupnih programa.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Kako ću doći do # 1 u Google Ljubav Gadgets! Provjerite Latest Gadgets Free Website SEO Review |
|
| |||
| |||
| isint postoji: ( Wolf |
|
| |||
| |||
| Im 'pravedan težak to jednostavno koristiti kdm temi kao što je menadžer ništa veliko, a ako ja licemjerje instalirati onda koliko je točka koja se Wolf |
|
| |||
| |||
| Quote:
kao što sam rekao, ubuntuforums ima puno kako-TOS ako pretragu. |
|
| |||
| |||
| Ubuntu Gnome runs. Pa ako instalirate KDE teme, koje su vam potrebne za prijelaz na KDE window manager. Ali prvo stvari prvo. 1. Jeste li instalirali Ubuntu 7,04 ili ste trčanje live cd? 2. Instalacija se obavlja kroz sinaptična pod sistem - uprava 3. Ako zaista želite KDE, download Kbuntu ili Mepis |