![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
OK Szóval egy Windows XP alapú személy, és tudom, egy kicsit faiir kb azt mondanám, hogy: P, és én most ubuntu 7,04 és tényleg szükség van egy kis segítség, hogy hogyan használhatják fel tud akárki take my dobta az alapjait, mint például a letöltés miatt i need help someeee
köszönöm Wolf |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ubuntuforums, ha kapok én a legtöbb segítséget, amit az ismertetők, és minden rendelkezésre álló
|
|||
|
|||
|
Próbálja ki a Google kereső Ubunutu.This segít.
|
|
|
|||
|
|||
|
mikor telepíteni dobta a terminál Mindig hiba
Hogyan tudom meg Wolf |
|
|
|||
|
|||
|
mit próbál telepíteni?
Próbáld ki a keresés, amit akarsz telepíteni a Add / Delete a program ... Keresés az elérhető szoftvereket.
|
|||
|
|||
|
isint van: (
Wolf |
|
|
|||
|
|||
|
Én csak próbálok egyszerűen használja KDM téma vezetője, mint a nagy semmit, és ha én vidám telepíteni, akkor mi az a pont azzal, hogy
Wolf |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Mint mondtam, ubuntuforums sok how-tos ha a keresést. |
|
|
|||
|
|||
|
Ubuntu Futtatja Gnome. Tehát, ha a telepítés KDE témák, meg kell váltani a KDE ablakkezelő.
De először a dolgokat először. 1. Did you install Ubuntu 7,04, illetve ha fut a live CD-t? 2. Telepítése nem végezhető el, Synaptic rendszer keretében - ügyvitel 3. Ha tényleg akarsz KDE, letölthető Kbuntu vagy Mepis |