![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ok tai aš Windows XP, kurių žmogaus ir žinoti faiir šiek tiek apie Norėčiau pasakyti: P o aš dabar Ubuntu 7.04 ir man tikrai reikia šiek tiek apie tai, kaip ją naudoti, gali imtis bet man išmetė pagrindai, pavyzdžiui, atsisiųsti padėti, nes turiu someeee Pagalba ačiū Wolf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ubuntuforums yra ten, kur man labiausiai iš mano pagalbos, kas su vadovėliai ir viskas galima
| |||
| |||
| Pabandykite ieškoti "Google" Ubunutu.This padės. |
|
| |||
| |||
| įdiegus mesti terminalo gaunu klaida Kaip galiu nustatyti Wolf |
|
| |||
| |||
| Kas bandėte įdiegti? Pabandykite ieškoti, ką jūs norite įdiegti iš Pridėti / Pašalinti programą ... Ieškoti programinę įrangą.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Kaip pasiekti Google # 1 Meilė Gadgets! Patikrinkite Paskutinės gadgets Free Website SEO Apžvalga |
|
| |||
| |||
| isint ten: ( Wolf |
|
| |||
| |||
| Aš tiesiog bando tiesiog naudoti kdm theme manager, kaip didelis ir nieko, jei i cant install tada whats turėti ją taško Wolf |
|
| |||
| |||
| Citata:
kaip sakiau, ubuntuforums turi daug how-tos, jei jūs ieškote. |
|
| |||
| |||
| Ubuntu veikia "Gnome. Taigi, jei jūs diegiate KDE temos, jums reikia pereiti prie KDE window manager. Bet pirmiausia dalykus. 1. Ar įdiegėte Ubuntu 7.04 ar jūs naudojate Live CD? 2. Įdiegimas vyksta naudojant Synaptic pagal sistemą - Administracija 3. Jei tikrai norite KDE, atsisiųsti Kbuntu arba mepis |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Keitimas į Windows XP, Linux, Netbook | haysey9 | Windows "operacinės sistemos | 6 | 17 vasaris 2009 16:39 |
| Padėti! instaling per Windows Linux! | benst290 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 29 gruodis 2008 06:33 |
| Linux Windows | CodeFreakC | Linux & Alternative OS | 7 | Lapkritis 12, 2008 15:49 |
| Kaip atkurti failus iš Windows naudojant Linux Live CD | Cew27 | Linux & Alternative OS | 7 | 4 balandis 2008 03:38 |
| Linux ar Windows ar abu! | Cew27 | Linux & Alternative OS | 3 | 1 vasaris 2008 19:13 |
| Temos įrankiai | |
| |