![]() |
|
| |||
| |||
| ok, tāpēc es esmu windows xp, pamatojoties persona un zināt faiir mazliet par to es gribu teikt: P un man tagad ir Ubuntu 7,04 un es patiešām vajadzīga neliela palīdzība, kā lietot var ikviens ņem manu izmeta pamatus, piemēram, lejupielādējot jo i need someeee palīdzība pateicība Vilks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ubuntuforums ir, ja man lielākā daļa manu palīdzību, kas ar konsultācijas un viss pieejams
| |||
| |||
| Mēģiniet meklēt Google Ubunutu.This palīdzēs jums. |
|
| |||
| |||
| kad es instal izmeta gala man vienmēr saņemt kļūda Kā es varu noteikt Vilks |
|
| |||
| |||
| ko jūs mēģināt instalēt? Mēģiniet meklēt ko jūs vēlaties instalēt no Add / Delete Program ... meklēt pieejamo programmatūru.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blogs - Kā varu sasniegt # 1 in Google Mīlestība Gadgets! Pārbaudiet Jaunākās sīkrīku Free Website SEO Review |
|
| |||
| |||
| isint tur: ( Vilks |
|
| |||
| |||
| Es esmu tikai mēģina vienkārši izmanto KDM theme manager nekas liels un ja nevaru instalēt tad whats punktu, kam ir Vilks |
|
| |||
| |||
| Quote:
kā jau es teicu, ubuntuforums ir daudz how-tos, ja jūs meklēt. |
|
| |||
| |||
| Ubuntu Vada Gnome. Tātad, ja esat instal KDE tēmu, Jums jāpārslēdzas uz KDE logu pārvaldnieku. Bet pirmās lietas vispirms. 1. Vai instalējot Ubuntu 7,04 vai jūs darbojas Live CD? 2. Instalēšana notiek caur Synaptic zem sistēma - administrācija 3. Ja jūs patiešām vēlaties KDE, lejupielādēt Kbuntu vai Mepis |
![]() |
|
| Bookmarks |