![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| OK, so I'm systemu Windows XP oparte osobę i wiedzieć faiir bitowych o I'd say: P Mam teraz Ubuntu 7.04 i naprawdę potrzebuje pomocy, w jaki sposób z niego korzystać każdy może wziąć mój wyrzucił podstaw, takich jak pobieranie plików, ponieważ i need help someeee dzięki Wolf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ubuntuforums gdzie mogę uzyskać większość moich pomóc, co z samouczków i wszystko dostępne
| |||
| |||
| Spróbuj wyszukiwania w Google Ubunutu.This pomoże Ci. |
|
| |||
| |||
| po zainstalowaniu wyrzucił terminalu i zawsze błąd Jak mogę to naprawić Wolf |
|
| |||
| |||
| co chcesz zainstalować? Spróbuj wyszukiwania, co chcesz zainstalować z Dodaj / Usuń program ... wyszukać dostępne oprogramowanie.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Jak dotrzeć # 1 w Google Gadżety Love! Sprawdź najnowszy Gadżety Strona internetowa Free SEO weryfikacja |
|
| |||
| |||
| isint tam: ( Wolf |
|
| |||
| |||
| I'm just próbuje po prostu użyć kdm theme manager jak nic wielkiego, a jeśli i cant zainstalować potem whats punktu właśnie Wolf |
|
| |||
| |||
| Cytat:
jak już mówiłem, ubuntuforums ma wiele how-tos, jeśli wyszukiwania. |
|
| |||
| |||
| Ubuntu Runs Gnome. Jeśli instalujesz KDE tematów, musisz przejść do menedżera okien KDE. Ale najpierw rzeczy. 1. Czy można zainstalować Ubuntu 7.04 lub jesteś uruchomienie Live CD? 2. Instalacja odbywa się w ramach systemu Synaptic - administracja 3. Jeśli naprawdę chcesz KDE, należy pobrać Kbuntu lub Mepis |
![]() |
|
| Zakładki |