![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok deci sunt o persoana pe bază de Windows XP şi ştiu un pic despre faiir Aş spune: P si acum i-au Ubuntu 7.04 şi i-adevăr nevoie de ajutor privind modul de utilizare se poate cineva să-mi iau aruncat de bază, cum ar fi descărcarea deoarece Am nevoie de ajutor someeee mulţumesc Wolf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ubuntuforums este în cazul în care ajung de cele mai multe de ajutorul meu, ceea ce cu tutoriale si tot disponibile
| |||
| |||
| Încercaţi să căutaţi cu Google Ubunutu.This va ajuta. |
|
| |||
| |||
| când am aruncat instala terminal i întotdeauna primiţi o eroare Cum pot repara Wolf |
|
| |||
| |||
| ceea ce aţi încercat să-l instaleze? Încercaţi să căutaţi ceea ce doriţi să o instalaţi de la Adaugare / Ştergere Program ... căutare pentru software-ul disponibil.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Cum am ajunge # 1 in Google Dragostea Gadgets! Verificaţi Ultimele Gadgets Free Website SEO Review |
|
| |||
| |||
| isint acolo: ( Wolf |
|
| |||
| |||
| Sunt pur şi simplu doar încercarea de a utiliza kdm manager de teme cum ar fi nimic de mare şi, dacă i cant instala apoi ce este punctul de a-l Wolf |
|
| |||
| |||
| Citat:
I-am spus ca, are o multime de ubuntuforums how-tos dacă căutare. |
|
| |||
| |||
| Execută Ubuntu Gnome. Deci, dacă instalaţi KDE teme, care aveţi nevoie pentru a trece la KDE managerul de ferestre. Dar primele lucruri mai întâi. 1. Te-ai instala Ubuntu 7.04 sau ai difuzate în direct pe CD-ul? 2. Instalarea se face prin Synaptic în sistem - administrare 3. Dacă chiar doriţi KDE, download Kbuntu sau Mepis |