![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok tak som so systémom Windows XP založenú osobu a poznáte faiir bit asi by som povedal: P a aj teraz ubuntu 7.04 a já naozaj potrebujú pomoc, ako používať môže ktokoľvek vziať moju hodil základy, ako je sťahovanie, pretože Potřebuju pomoct someeee vďaka Wolf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ubuntuforums je miesto, kde som väčšinu mojej pomoci, čo s návodmi a všetko je k dispozícii
| |||
| |||
| Skúste hľadať na Google Ubunutu.This pomôže. |
|
| |||
| |||
| Keď som hodil inštalácie terminálu i vždycky dostanem chybu Ako môžem opraviť Wolf |
|
| |||
| |||
| čo ste sa snažili nainštalovať? Snažte sa hľadať to, čo chcete nainštalovať z Pridať / Odstrániť Program ... vyhľadať dostupný softvér.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Ako som dosahu # 1 v Google Love Gadgets! Pozrite sa na najnovšie Gadgets Bezplatná aktualizácia webových stránok SEO |
|
| |||
| |||
| isint tam: ( Wolf |
|
| |||
| |||
| Som len snaží jednoducho použiť kdm manažér tém ako nič veľkého, a ak i cant nainštalovať potom čo sa to s bodom Wolf |
|
| |||
| |||
| Citácia:
ako som povedal, ubuntuforums má spoustu how-tos, ak budete vyhľadávať. |
|
| |||
| |||
| Spustí Ubuntu Gnome. Takže ak chcete inštalovať KDE témy, musíte prepnúť do KDE správca okien. Ale prvé, čo najskôr. 1. Mali by ste nainštalovať Ubuntu 7.04 alebo ste spustenie live cd? 2. Inštalácia sa vykonáva cez Synaptic v rámci systému - správa 3. Ak naozaj chcete KDE, stiahnite Kbuntu alebo Mepis |