![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ок, тако сам Уиндоус КСП и засноване особу знате о битним фаиир Дајте реците: П и ја сада убунту 7,04 и ЈА стварно потреба некакав помоћ о томе како да га користите било ко може узети моју бациш основа као што су због преузимања ЈА потреба помоћ сомееее хвала Уолф |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| убунтуфорумс је, где сам се већина мојих помоћ, што са туториали, све на располагању
| |||
| |||
| Покушајте претражити на Убунуту.Тхис Гоогле ће вам помоћи. |
|
| |||
| |||
| кад сам инсталирати бацили у терминалу сам увек да дође до грешке Како да поправити Уолф |
|
| |||
| |||
| оно што су покушавате да инсталирате? Покушајте претраживати оно што желите да инсталирате из Додај / Уклони програм ... тражење доступних програма.
__________________ Јиннат Ул Хасан СЕО Блог - Како ћу доћи до # 1 у Гоогле Љубав Гадгетс! Проверите Латест Гадгетс Фрее Уебсите СЕО Ревиеу |
|
| |||
| |||
| исинт постоји: ( Уолф |
|
| |||
| |||
| Им 'праведан тежак за једноставно користити кдм теми као што је менаџер ништа велико, а ако ја лицемјерје инсталирате онда колико је тачка која се Уолф |
|
| |||
| |||
| Куоте:
као што сам рекао, убунтуфорумс има пуно како-ТОС ако претрагу. |
|
| |||
| |||
| Убунту Гноме рунс. Па ако инсталирате КДЕ теме, које су вам потребне за прелаз на КДЕ уиндоу манагер. Али прво ствари прво. 1. Јесте ли инсталирали Убунту 7,04 или сте трчање ливе цд? 2. Инсталација се обавља кроз синаптична под систем - управа 3. Ако заиста желите КДЕ, доунлоад Кбунту или Мепис |